"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

סופיה מצ'טנר בזוגיות חדשה

פרסום ראשון: הסופרמודל בת ה-23 אוחזת לאחרונה בבן זוג חדש ולוהט. כל הפרטים והתמונות ראשונות של הזוג הטרי!

עומר איסוביץ'
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

סופיה מצ'טנר , צילום מסך מאינסטגרם
סופיה מצ'טנר. צילום: צילום מסך מאינסטגרם

סופיה מצ'טנר גדלה לנו מול העיינים, מאז שהתגלתה על ידי מעצב העל ראף סימונס, המעצב הראשי של "דיור" דאז, בגיל 14. בעבר מצ'טנר ניהלה זוגיות מתוקשרת וארוכה עם תומר טליאס, וכעת למערכת "For Real" נודע כי הדוגמנית נמצאת בתחילתה של מערכת יחסים חדשה. אז מי הוא בר המזל שכבש את ליבה של היפהפיה מחולון?

אז תגידו שלום לבני אבן ארי, בן 26, עצמאי העוסק בתחומי ההשקעות, הנדל"ן והטכנולוגיה. השניים יוצאים כבר מספר חודשים וכבר לא מסתירים את אהבתם ברשתות החברתיות - כשאבן ארי הגיב למצ'טנר על פוסט: "את זהב".

סופיה מצ'טנר ובני אבן ארי,

כאמור, השניים כבר לא מסתתרים ואף נתפסו בעדשת הפפארצי שלנו צמודים צמודים ברחובות תל אביב אחרי דייט רומנטי. מתוקים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...