דואה ליפה וקאלום טרנר התחילו את חגיגות החתונה שלהם בטקס אזרחי קטן בלונדון. אלא שלפי הדיווחים בחו"ל, ההמשך כבר עבר לסיציליה, עם שלושה ימי חגיגות בפאלרמו בין 5 ל-7 ביוני 2026, והערכות בתקשורת הזרה שמדברות על עלות של יותר ממיליון פאונד.
מטקס קטן בלונדון לחגיגת ענק בפאלרמו
לפי ווג, ליפה וטרנר ערכו ב-31 במאי טקס אזרחי בבית העירייה הישן במרילבון בלונדון. הדיווחים תיארו מעגל מצומצם מאוד של חברים ובני משפחה, בלי להפוך את האירוע למצעד שטיח אדום רשמי, לפחות לא בשלב הראשון.
ליפה לבשה חליפת חצאית לבנה של סקיאפרלי קוטור, כפפות תואמות, נעלי כריסטיאן לובוטן וכובע לבן רחב של סטיבן ג'ונס. לפי ווג, הלוק נתפס כמחווה לביאנקה ג'אגר מ-1971. טרנר הגיע בחליפת פראגמו כחולה כהה, עם חולצה ועניבה תואמות. לפי דיווחים בתקשורת הבריטית, אחרי הטקס השניים יצאו אל קונפטי לבן ועזבו במונית שחורה. בריטי, מוקפד, וקצת פחות ספונטני ממונית רגילה.
וילה איג'יאה הפכה למטה של סוף השבוע
אחרי הפרק הלונדוני, החגיגה עברה לפאלרמו. לפי הגרדיאן, השניים הגיעו לעיר במטוס פרטי לקראת סוף השבוע, כשהאורחים מתארחים בין היתר במלון וילה איג'יאה, אחד ממלונות הפאר המזוהים עם העיר. בגרדיאן דווח כי סביב האירועים נשמרה שתיקה בין היתר בשל הסכמי סודיות.
הבחירה בפאלרמו לא הגיעה משום מקום. בקיץ 2025 ליפה וטרנר כבר ביקרו בעיר, וליפה שיתפה משם תמונות ברשתות. שנה אחר כך, לפי הדיווחים, העיר הפכה לזירת החתונה שלהם.
החלק הסיציליאני של החתונה נמשך שלושה ימים, ולפי הדיווחים בתקשורת הזרה, כלל אירועים בפאלרמו ובבאגריה הסמוכה. אחד הלוקיישנים המרכזיים שדווחו הוא וילה ולגוארנרה בבאגריה, ארמון מהמאה ה-18 שנחשב לאחד המקומות המרשימים באזור.
רשימת אורחים שאף אחד לא חותם עליה
בין השמות שדווחו סביב החגיגות נמצאים צ'ארלי XCX, מארק רונסון, דונטלה ורסאצ'ה ואלטון ג'ון.
במסיבת הפתיחה בגלריה לאמנות מודרנית בפאלרמו, ליפה נשארה על לבן. לפי ווג, היא לבשה שמלת עור לבנה של בוטגה ונטה עם קולר, גב חשוף, אריגת אינטרצ'אטו וחצאית בת ים מנוצות יען לבנות. היא הוסיפה תיק נוצות תואם ותכשיטי זהב של בולגרי. טרנר לבש חליפת פשתן בז' של ז'אקמוס, חולצה לבנה ומשקפיים שחורים.
גם בטקס החוקי בלונדון בולגרי קיבלה תפקיד מרכזי. לפי InStyle, ליפה ענדה שרשרת יהלומים מקולקציית סרפנטי בשווי של יותר מ-500 אלף דולר. בדיווחים נוספים נטען כי במסיבת הפתיחה היא ענדה גם שעוני בולגרי יקרים במיוחד. על פי הדיווחים, סוף השבוע נראה לא פחות כמו תצוגת אופנה מאשר כמו חתונה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו



