"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

אהבה על הכתפיים: סידני סוויני וסקוטר בראון עולים שלב

מה שהתחיל כרומן שכולם היו בטוחים שייעלם מהר, נראה עכשיו כמו זוגיות שהולכת ותופסת גובה, תרתי משמע

,עודכן
0השמעה
סידני סוויני וסקוטר בראון. צילום: AP, רויטרס

סידני סוויני וסקוטר בראון שוב מצליחים להסעיר את הרשת, הפעם עם סרטון ויראלי מפסטיבל סטייג'קואוץ' שבו השחקנית יושבת על כתפיו של בן זוגה ושרה בהתלהבות. בזמן שהקשר ביניהם ממשיך להתחזק, נראה שהוליווד כבר מתחילה להבין שמדובר בהרבה יותר מסתם רומן קיץ.

הגבר, הכתפיים והוויראליות

פסטיבל סטייג'קואוץ' בקליפורניה כבר ראה לא מעט רגעים פרועים, אבל איכשהו דווקא סידני סוויני על הכתפיים של סקוטר בראון הצליחה לגנוב את ההצגה. בזמן שאלה לאנגלי הופיעה על הבמה, כוכבת "אופוריה" ישבה גבוה מעל כולם, שרה בהתלהבות ונראתה כאילו היא באודישן לקליפ קאנטרי.

Sydney Sweeney and Scooter Braun were seen together at Ella Langley’s concert.#Stagecoachpic.twitter.com/Xjp5irXOrO

— Sweeney Daily (@sweeneydailyx)April 25, 2026

סקוטר, מצדו, עמד יציב לחלוטין, כאילו לסחוב כוכבת הוליוודית באמצע פסטיבל זו עוד משימה רגילה בלוח הזמנים שלו. ברשת כבר הספיקו להכריז עליהם כ"מטרות לזוגיות בריאה", בעיקר בגלל האנרגיה המשוחררת והכימיה שנראתה טבעית באופן כמעט מעצבן.

באחד הסרטונים הוויראליים סוויני אפילו מחייכת ישירות למצלמה בזמן שהיא שרה, כאילו היא יודעת בדיוק מה היא עושה לאינטרנט. וכן, היא כנראה באמת ידעה. כי בתוך שעות, הרשת התמלאה בתגובות על "הזוג הכי לא צפוי של השנה".

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

מרומן קיץ ל"הדבר האמיתי"

כשהשמועות על הרומן ביניהם התחילו בשנה שעברה, כמעט אף אחד לא לקח אותן ברצינות. מקורבים סיפרו אז שסידני "לא יוצאת באופן בלעדי עם אף אחד" ושהיא פשוט "נהנית מהתקופה הרווקה שלה בלי לחץ". באותו זמן נטען שסקוטר "מאוד בעניין שלה" ומנסה לראות אותה בין הצילומים והעבודות שלה.

סידני סווני וסקוטר בראון,צילום: צילום מסך אינסטגרם

אבל אז משהו השתנה. השניים התחילו להופיע יחד ביותר ויותר אירועים, כולל מסיבת ליל כל הקדושים, יום ההולדת של סידני ואפילו הפרמיירה של העונה השלישית של "אופוריה". שם, לפי הדיווחים, סקוטר כבר לא הסתפק בלהיות ברקע, והקשר הפך להרבה יותר פומבי.

מקור ששוחח עם Us Weekly טען לאחרונה כי "הם הדבר האמיתי" וכי "הקשר שלהם הפך לרציני מאוד". לדבריו, הרבה אנשים בסביבה שלהם היו בטוחים שמדובר בסטוץ קצר, אבל בפועל השניים "מחויבים אחד לשנייה".

האינסטגרם שהפך את זה לרשמי

אם מישהו עדיין חשב שמדובר בעוד רומן הוליוודי זמני, סידני סוויני דאגה לסגור את הפינה בעצמה. בשבוע שעבר היא העלתה לסטורי באינסטגרם תמונה בשחור לבן שבה סקוטר בראון מחבק אותה מאחור, בזמן שהיא מחייכת למצלמה כמו מישהי שיודעת בדיוק איזה כאוס היא עומדת ליצור.

.,צילום: .

סידני אמנם הסתפקה בלב לבן קטן בפינת התמונה, אבל סקוטר כבר היה הרבה פחות עדין. הוא שיתף מחדש את הסטורי וכתב מתחת על עצמו: "מניאק בר מזל". כן, האיש שניהל את ג'סטין ביבר וטיילור סוויפט כנראה עדיין בהלם מזה שהוא יוצא עם סידני סוויני.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו