"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

ההסתבכות החדשה של סידני סוויני: "השגת גבול"

אימייל שהודלף שוב מעמיד את השחקנית ההוליוודית במרכזה של סערה, לאחר שנטען כי תלתה חזיות בשלט הוליווד ללא אישור

,עודכן
0השמעה
סידני סוויני. צילום: AFP

סידני סוויניעומדת במרכזה של סערה חדשה, שוב. ביממה האחרונה נפוצו בכלי התקשורת מעבר לים תיעודים של סוויני נראית מטפסת על שלט הוליווד ותולה חבל ועליו חזיות, כחלק מצילומי קידום לליין ההלבשה התחתונה שלה. אלא שמייל שהודלף, מעלה טענה לבעיה: צילום באזור הוא דבר אחד, מגע בשלט עצמו ושימוש מסחרי בדמות שלו הוא סיפור אחר.

מה רואים בסרטון

לפי TMZ הצילום התרחש בלילה, כמה ימים לפני הפרסום. בווידאו נראית סוויני עם צוות הפקה כשהם מגיעים לשלט, והיא מטפסת על אחת האותיות. בהמשך נמתח חבל, ועליו נתלות כמה חזיות כחלק מהשוט. לפי אותו דיווח, אחרי הצילומים החזיות הוסרו, אך נטען שנשארו מאחור ארבע או חמש.

סידני סוויני,צילום: AP

האישור שהיה, והאישור שלכאורה לא היה

כאן הסיפור עובר מיחסי ציבור לבירוקרטיה. על פי TMZ, להפקה היה היתר לצילום באזור דרך פילם-אל-איי, אבל לא הייתה הרשות לטפס על השלט או לגעת בו. נטען שהושג אימייל מלשכת המסחר של הוליווד. לפי התוכן המצוטט בדיווחים, הלשכה טוענת שהיא מחזיקה בזכויות לשימוש מסחרי בדמות השלט, ושכל שימוש כזה מחייב אישור מוקדם שלא התבקש ולא ניתן.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

בדיווח נוסף מצוין גם, לפי הפרסום שם, שג'ף בזוס הוא משקיע בפרויקט.

התגובה, והסיכון שמרחף

לפי הדיווחים, יושב ראש לשכת המסחר של הוליווד מסר ל-TMZ שלא ניתנה הרשאה לבצע את המהלך כפי שנדרש ובדיווחים מציינים אפשרות לנקיטת הליכים נגיד סוויני בגין הסגת גבול או פגיעה ברכוש, אבל באותה נשימה לא מדווח על צעד משפטי שכבר ננקט בפועל. על השאלה האם תוגש תלונה למשטרה נגד השחקנית לא התקבלה תשובה.

סידני סוויני,צילום: AFP

מה ידוע בשלב זה

יש וידאו מהשטח, יש דיווח על היתר צילום מוגבל באזור ויש אימייל שמצוטט בדיווחים ומציג טענה ברורה מצד לשכת המסחר: שימוש מסחרי בדמות שלט הוליווד מחייב אישור מוקדם שלא התקבל. אבל כשזה מגיע לסידני, השערוריות איכשהו תמיד ממשיכות ונהיה בטוחים שטרם נאמרה המילה האחרונה בנושא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו