"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

בסארי נוצץ: ג'ניפר לופז גונבת פוקוס בחתונה הודית

הכוכבת הבינלאומית הופיעה באודאיפור עם סארי נוצץ ותכשיטי ברקת (אמרלד) - וגנבה את כל תשומת הלב

,עודכן
0השמעה
ג'ניפר לופז בסארי, בחתונה של נטרה מנטנה, בתו של רמה ראג’ו מנטנה, ושל וַמסי גאדיראג’ו, 23 בנובמבר 2025. צילום: עמוד האינסטגרם של wizcraft.weddings

ג’ניפר לופזנחתה באודאיפור, הודו, ונראתה כאילו נולדה לתוך הסצנה. היא הגיעה לחתונתם שלנטרה מנטנה, בתו שלרמה ראג’ו מנטנה, ושלוַמסי גאדיראג’ו, אבל מהר מאוד הפכה היא עצמה לאטרקציה המרכזית, כשהתייצבה בסארי ורוד־נוצץ בעיצובו שלמניש מלאהוטרה.

הסארי הנוצץ שמיד השתלט על הרשת

לופז נכנסה לאירוע כשהיא עטופה בסארי ורוד־עדין עם עבודת יד צפופה, רקמה בהירה וחולצת סטרפלס עמוסת פייטים. אל הסארי הצטרפו תכשיטי ברקת (אמרלד) בולטים, עגילים כבדים ומאנְג־טיקה בגוון ירוק עמוק.

זה לא הסתיים בלוק: לופז גם הופיעה בחגיגות המרכזיות. קטעי וידאו מאולמות החגיגה הראו אותה מתרגלת את "On The Floor" עם רקדנים מקומיים, ובהמשך מדליקה את הקהל על הבמה.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

View this post on Instagram

A post shared by Wizcraft Weddings & Social Events (@wizcraft.weddings)

התגובות ברשת היו מהירות: "מי בכלל מסתכל על משהו אחר כשהיא שם?", כתבו חלק מהמעריצים.

רשימת האורחים שאפילו הוליווד היתה מאשרת

החתונה משכה שמות כבדים מהעולם:דונלד טראמפ ג’וניורובטינה אנדרסוןנצפו בקהל, ובצד הבוליוודי הגיעורנביר סינג’,שאהיד קאפור,קריטי סנון,ג’אנבי קאפורוקרן ג’והר. על הבמה הופיעומדהורי דיקשיט,נורה פתחיוסירק דו סוליי.

לופז צולמה גם לצד אבי הכלה, רמה ראג’ו מנטנה, בקורטה לבן עם רקמה דקיקה.

ג'ניפר לופז ורמה ראג’ו מנטנה,צילום: מתוך עמוד האינסטגרם של wizcraft.weddings
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו