"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

סוויפט על גומז: 'הכלה הכי יפה שראיתי'

סלינה גומז משתפת לראשונה תמונות מהחתונה לבני בלנקו. טיילור סוויפט מגיבה בריאיון ומספרת על החברות בת שני העשורים

,עודכן
0השמעה
סלינה גומז וטיילור סוויפט באירוע החתונה של גומז, 27 בספטמבר 2025. צילום: מתוך עמוד האינסטגרם של סלינה גומז

שבוע בלבד אחריהחתונה שכולם דיברו עליה,סלינה גומזשיתפה אתמול (שני) תמונות ראשונות עםטיילור סוויפטמהטקס בסנטה ברברה, שבו נישאה למפיקבני בלנקו.

"הכלה הכי יפה שראיתי": סוויפט מדברת

שלושה ימים לפני פרסום התמונות, ב־3 באוקטובר, יום יציאתהאלבום החדש שלה, The Life of a Showgirl, התראיינה סוויפט לתוכניתThe Morning Mash Upבתחנת הרדיו SiriusFM ואמרה על גומז:

"היא לא רק הכלה הכי יפה, אלא הדבר הכי יפה שראיתי. אני כל כך שמחה בשבילה, והיא כל כך ראויה לזה".

סלינה גומז ביום חתונתה עם טיילור סוויפט,צילום: טיילור סוויפט (מתוך סרטון בעמוד האינסטגרם של סלינה גומז)

זהב ושחור: הבחירה של סוויפט

סוויפט הופיעה לחתונה בשמלה מוזהבת עם רקמה עדינה ושכבה שקופה – הופעה מרשימה אך לא מתאמצת. בהמשך הערב עברה לשמלה שחורה ואלגנטית.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

טיילור סוויפט וסלינה גומז מתחבקות בחתונה של גומז עם בני בלנקו, 27 בספטמבר 2025,צילום: מתוך חשבון האינסטגרם של סלינה גומז

בין הנוכחים הנוספים שנצפו בחתונה:אד שירןופריס הילטון. רוב התמונות מהאירוע פורסמו רק בחשבון האינסטגרם של גומז.

"כמעט עשרים שנה לצדי": החברות שבמרכז

בפוסט שפרסמה גומז אמש היא כתבה:

"(אני) מבורכת שעמדת לצדי כמעט עשרים שנה - אוהבת אותך לנצח".

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

לצד הטקסט צירפה סרטון וסדרת תמונות מהאירוע – חיבוק, חיוך, וליפסטיק אדום תואם. הפוסט כולל את האשטג “SHOWGIRL”, התייחסות לאלבום החדש של סוויפט שיצא שלושה ימים קודם לכן.

גומז וסוויפט הכירו באמצע שנות האלפיים, כששתיהן פרצו לעולם המוזיקה. מאז עברו יחד אהבות, טקסים ואלבומים, והחתונה הזו סימנה מעין סגירת מעגל עבור השתיים. נתראה בחתונה של סוויפט עםטרוויס קלסי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו