שרון סטון חושפת: שוב (!) בלי תחתונים

כשהיא חוצה את גיל 67, שרון סטון חוזרת: שער נועז ל-Harper’s Bazaar, קריירת ציור שמתפוצצת, דמות מאיימת בסרט חדש ודייט מפתיע עם נלי

שרון סטון , מתוך תוכנית הלילה של סת מאיירס
שרון סטון. צילום: מתוך תוכנית הלילה של סת מאיירס

הוליווד כבר הכריזה עליה מתה מקצועית כמה פעמים, ושרון סטון עדיין כאן. עכשיו, בגיל 67, היא על שער Harper’s Bazaar ספרד בלי תחתונים, מתכוננת לתפקיד ראשי בסרט חדש, מציגה ציורים בגלריות יוקרתיות ומפזרת פיסות רכילות עסיסיות על חייה האישיים.

שוב בלי תחתונים: סטון עושה את זה ל-Harper’s Bazaar

סטון, לנצח מזוהה עם סצנת החקירה מ"אינסטינקט בסיסי", חוזרת לשער נועז במיוחד של Harper’s Bazaar ספרד. הפעם: שמלה עם שסע שמגיע כמעט עד הצוואר, בלי תחתונים, ומבט אחד שמבהיר שהיא עדיין יודעת להכתיב טרנדים.

שרון סטון ללא תחתונים על שער "הארפר'ס בזאר - ספרד", צילום: אריק מייקל רוי

במגזין כתבו כי בשיא הקריירה שלה הייתה לה "עוצמה אבסורדית ולא בריאה" ושבהוליווד פחדו מהיכולת שלה לגרום לאנשים לעשות כל מה שתרצה. גם שלושה עשורים אחרי, הדימוי הציבורי שלה נותר חזק, מטלטל ומרתק.

התגובות לשער לא איחרו להגיע: "בגיל כזה להיראות ככה – זו השראה אמיתית!" כתבה אחת הגולשות. מנגד, אחרים עקצו: "באמת חייבת להראות הכול?", "מנסה בכוח להישאר רלוונטית", ו"אני מעדיף לזכור אותה מהסצנה ההיא ולא מהניסיון הכושל הזה".

שרון סטון על שער "הארפר'ס בזאר - ספרד", תמונה שנייה, צילום: אריק מייקל רוי

הקריירה הקולנועית: חוזרת למסך עם "Nobody 2"

לצד עולם האופנה, סטון חוזרת גם למסך הגדול עם תפקיד מרכזי ב־Nobody 2, סרט ההמשך ללהיט עם בוב אודנקירק. היא מגלמת את Lendina, בוסית פלילית שמבוססת לדבריה על "הכוח המפחיד של הרשתות החברתיות".

בראיון ל־The Guardian הודתה: "אני מתקנת את הטעויות של העבר. חזרתי ברצינות, כדי להשאיר משהו אמיתי".

מהוליווד לגלריות: "אני מציירת 17 שעות ביום"

במקביל, סטון בנתה לעצמה קריירה שנייה – הפעם בעולם האמנות. בתקופת הקורונה היא חזרה לציור, והפכה אותו למרכז חייה. "אני יכולה לשבת מול הקנבס 17 שעות ביום", סיפרה.

מאז היא הציגה תערוכות יחיד בניו־יורק, גריניץ' (Welcome to My Garden), סן פרנסיסקו (My Eternal Failure), ואף בברלין. מבקר האמנות ג'רי סאלץ פרגן לה בגדול: "היא מציירת באמת, מתוך אמת פנימית – זה לא גימיק של כוכבת הוליוודית".

חיים אישיים: מהבוקסרים לדייט עם נלי

ולמי שחושש שאין רכילות: אל דאגה. סטון סיפרה לאחרונה לסת' מאיירס שחזרה ל"תחתוני נשים" אחרי 25 שנה של בוקסרים, תקופה שהתחילה כשהבית היה מלא בשלושת בניה המתבגרים. "עכשיו כשהם עזבו, אני יכולה שוב להרגיש נשית", אמרה.

ובשיחה אחרת, עם אנדי כהן, זרקה באגביות פצצה קטנה: כן, יצאה פעם לדייט עם הראפר נלי, הצעיר ממנה ב־17 שנה. "זה היה חד־פעמי", הודתה בחיוך, אבל ברור שהפרט הזה הפך לכותרת בפני עצמה.

שבץ וניצחון אישי

מאחורי הזוהר והכותרות, יש גם סיפור קשה: בשנת 2001 עברה סטון שבץ מוחי קשה, שהשאיר אותה עם שתלי טיטניום במוחה ופגע ביכולת הדיבור וההליכה שלה. רק ב־2016 הצליחה להשלים את התואר האקדמי שנטשה שנים קודם לכן. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...