"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

המיליארדר היהודי נתבע על ידי בעלו לשעבר: "נוצלתי"

ההבדל ביניהם הוא 50 שנה, אבל זה לא הפריע להם להפוך לאחד הזוגות המדוברים בחוגי ההון והזוהר. עכשיו, כשהאהבה הפכה לקרב משפטי מלוכלך, כל הסודות נחשפים

ברק אברגיל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

דיוויד גפן ובעלו לשעבר , אינסטגרם
דיוויד גפן ובעלו לשעבר. צילום: אינסטגרם

דייוויד גפן, ממייסדי תעשיית הבידור המודרנית, מצא את עצמו שוב בכותרות, הפעם לא בגלל עסקה מוזיקלית מהדהדת או תרומה לאקדמיה, אלא עקב תביעה משפטית סוערת שהוגשה נגדו על ידי בעלו לשעבר, הדוגמן והרקדן דונובן מייקלס.

מייקלס, בן 32, טוען כי גפן, בן 82, חזר בו מהבטחות שסיפק לו לאורך השנים, בהן התחייבות לכלכל אותו ולדאוג לרווחתו עד סוף חייו, אף שלא נחתם ביניהם הסכם כתוב. על פי כתב התביעה שהוגש לבית המשפט העליון של מחוז לוס אנג'לס, הקשר בין השניים החל בשנת 2016, במפגש באתר ההיכרויות SeekingArrangements, פלטפורמה שנויה במחלוקת לקשרים בין "שוגר דאדיז" ל"שוגר בייביז".

דיוויד גפן ובעלו לשעבר, צילום: Pascal Le Segretain/Getty

מייקלס טוען כי כבר בליל הפגישה הראשון שילם לו גפן 10,000 דולר עבור יחסי מין, ומאז התפתח הקשר בין השניים למערכת יחסים זוגית ממוסדת, תחילה כשותפות אינטימית, ובהמשך כנישואים ללא הסכם ממון.

ללא חוזה, ללא הגנה ועם הרבה ציפיות

במרץ 2023 נישאו השניים בטקס אזרחי, ללא הסכם ממון, מה שלדברי מייקלס חיזק את תחושת הביטחון והאמון כלפי בן זוגו המיליארדר. אולם זמן קצר לאחר מכן, התמונה השתנתה. לפי כתב התביעה, מייקלס, שוויתר לדבריו על קריירת הדוגמנות והעצמאות הכלכלית שלו, מצא את עצמו נשלט, מתומרן ומושפל לכאורה: גפן דרש ממנו לעבור הסרות שיער בלייזר, טיפולי שיניים כואבים ואף ביקר תכופות את הופעתו החיצונית.

הטענות החריפות עוד יותר גורסות כי גפן הפך את מייקלס ל"אובייקט של תצוגה", טרף נאה לצילומים עם חבריו מהאלפיון העליון, בשעה שבחדרי חדרים התייחס אליו ככלי לסיפוק מיני וכפרויקט לעיצוב מחדש. לטענת מייקלס, גפן אף סיפק לו ולעצמו סמים שונים, בהם קוקאין, MDMA וקנאביס, על גבי היאכטה המפוארת שלו, Rising Sun, שם אירח לעיתים תכופות אורחים רמי מעלה.

דיוויד גפן, צילום: Splash News

מהבטחה לאהבה לתביעת מיליארדים

לאחר שמייקלס פנה לטיפול גמילה בתחילת 2025, הוא טוען כי ניסה לשקם את חייו ולהתנתק מתלותו בגפן. אלא שלדבריו, גפן השיב בצעד דרסטי: הוא ניתק את התמיכה הכספית, דרש גירושים באופן חד-צדדי, ואף דרש ממייקלס להתפנות מדירתו בניו יורק, דבר שגרם לו לכאורה להפוך לחסר בית.

בכתב התביעה נטען כי היחסים בין השניים דמו לעלילת הסרט "שובו של הנסיך", אך בגרסה אפלה: אדם צעיר, שחור, הומוסקסואל ויתום לשעבר, שנלכד בידי טייקון לבן ועתיר השפעה אשר "עטף את הניצול במעטה של חמלה ונדיבות". מייקלס תובע כעת פיצויים כספיים, בית מגורים ותמיכה כספית קבועה שתאפשר לו לחיות בכבוד.

בעלו לשעבר של דיוויד גפן, צילום: פייסבוק

הכחשות, סוללת עורכי דין וקרב משפטי מתוקשר

עורכת דינו של גפן בתביעה האזרחית, פטי גלייזר, הכחישה מכל וכל את הטענות, והצהירה: "מעולם לא היה קיים חוזה, כתוב, בעל פה או משתמע, בין הצדדים. נגיב לתביעה הזו בנחרצות ובעוז. מדובר בתביעה פתטית ושקרית".

דיוויד גפן ובעלו לשעבר, צילום: Ronald Martinez/Getty

גפן, שפרש מעסקיו והונו מוערך כיום בכ-9 מיליארד דולר, מיוצג בהליכי הגירושים בידי עורכת הדין הבכירה לורה וסר, הידועה כ"מלכת הגירושים" של הוליווד, בעוד שאת ההגנה המשפטית בתביעה האזרחית מובילה עבורו עורכת הדין פטי גלייזר. מייקלס, מצידו, נעזר בעורכת הדין סמנתה ספקטור, ששיתפה פעולה עם בריאן פרידמן, עורך דין בולט בתיקי ידוענים מסובכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...