השחקנית והאייקון של תחילת שנות האלפיים, לינדזי לוהן, כבר רגילה שכולם מדברים עליה, אבל בזמן האחרון, מה שמדברים עליו במיוחד זה הפנים שלה. אחרי הופעות פומביות נוצצות וסדרת צילומים נוצצת עוד יותר, הרשת געשה סביב שאלה אחת: האם לינדזי עברה מתיחת פנים?
במקום להיכנס לפאניקה או להתגונן, לוהן בחרה בגישה ישירה ורגועה: "אני פשוט לוקחת יותר זמן לעצמי", הסבירה בראיון למגזין "-ELLE": "אני שותה מיץ גזר, ג’ינג’ר, לימון, שמן זית ותפוח כל בוקר. אני שמה מסיכות עיניים כל יום. אני שוטפת את הפנים במים קפואים. אני בקטע של לייזרים. זה הכול".
"כשיהיו לי יותר ילדים, הם יוכלו לטפל בי בזקנה"
בראיון שנערך על ידי הקומיקאית קלואי פיינמן, סיפרה לוהן בת ה-38 שגם עור הפנים שלה השתנה בעקבות הלידה: "העור שלי נהיה הרבה יותר רגיש אחרי שהפכתי לאמא. זה אילץ אותי לשנות הכול- תזונה, שגרת טיפוח, הכול. עשיתי בדיקות דם וחתכתי כל דבר שגיליתי שאני רגישה אליו. ומשם התחילו השינויים".
לוהן מדגישה שהיא כן מנסה טיפולים חדשים, כולל 'Morpheus8' המשפר את מרקם העור – אבל מודה: "עשיתי את זה פעם אחת והבנתי שהעור שלי דק מדי. זה לא בשבילי". על בוטוקס? "כולם עושים בוטוקס", היא מודה. אבל מתיחת פנים? "מתי בדיוק היה לי זמן לזה? איפה? עם איזה זמן חופשי בדיוק עשיתי את זה?".
"אני תמיד רוצה לחזור הביתה בזמן כדי להשכיב את הבן שלי לישון. חוץ מלילה אחד, הצלחתי בכל ימי הצילומים האחרונים", סיפרה בגאווה. אם כבר אימהות, אז היא כבר חושבת קדימה: "אני צריכה יותר מילד אחד. גם כי זה טוב בשבילו – שיהיה לו עם מי לשחק – וגם כי מישהו צריך לטפל בי כשאהיה זקנה".
"אני פשוט נראית טוב, תתמודדו"
בניגוד לתדמית הקודמת שלה כילדת פרא הוליוודית, לוהן העכשווית מצטיירת כיום כאישה שמודעת היטב לעצמה ולגבולותיה. "אני שומרת על שגרה קבועה: יומן בבוקר, תה ירוק, ארוחת בוקר עם הבן שלי, פילאטיס. אני מתה על שגרה".
השינויים החיצוניים? מבחינתה, הכול קשור לרווחה פנימית: "אני פשוט חיה חיים בריאים. אני מרגישה טוב. אני שמחה, והעור שלי מגיב לזה". אבל זה לא מונע מהתקשורת והקהל להעלות השערות. הסוכנת של לוהן עצמה מתפוצצת מתסכול: "זה מעצבן שברגע שאישה נראית טוב, ישר חושבים שהיא קרעה את הפנים. למה נשים לא יכולות פשוט להיראות טוב?".
לוהן מסכמת את זה הכי פשוט שיש: "את פשוט עושה את מה שטוב לך ומתעלמת מכל השאר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו




