"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

אלטון ג'ון חושף: 'לא רואה כלום'

הכוכב שכבש את העולם עם "Tiny Dancer" מתקשה לראות את הבנים שלו משחקים רוגבי. עכשיו, אחרי תקופה קשה של דיכאון וספק עצמי, הוא חוזר – עם אלבום חדש ובעיקר עם אמת כואבת

,עודכן
0השמעה
אלטון ג'ון. צילום: JUSTIN TALLIS / AFP

מי שהיה רגיל לעמוד מול מאות אלפים, כבר לא מצליח לראות את הילדים שלו משחקים רוגבי. סראלטון ג'ון, אחד האמנים הגדולים בהיסטוריה של הפופ, מדבר בגילוי לב על אובדן הראייה בעקבות זיהום חמור בעין – ועל השבר הרגשי שמלווה את התקופה הזו.

זיהום, דיכאון, וגעגוע לרגעים הפשוטים

בריאיון ל-The Times, חשף ג'ון (78) כי מאז יולי האחרון הוא "לא מסוגל לראות כלום", כולל טלוויזיה, קריאה – ובמיוחד את שני בניו,זאכארי(14) ואלייז'ה(12), משחקים רוגבי וכדורגל. "זה ממש מטריד. אני רגיל לראות הכל, לספוג הכל", סיפר.

הזמר והיוצר הבריטי אלטון ג'ון עם בן הזוג דייוויד פרניש ושני הבנים, זאכארי ג'קסון ואלייז'ה ג'וזף דניאל, באירוע השנתי ה-33 של מסיבת הצפייה של קרן האיידס של אלטון ג'ון, שהתקיים ב-2 במרץ 2025 בווסט הוליווד, קליפורניה,צילום: Apu GOMES / AFP

"זה מביא איתו סערת רגשות, אבל אתה חייב להתרגל לזה. אני עדיין רואה קצת בעין אחת, ויש לי משפחה מדהימה – אז אני בר מזל".

"זה חרא, אבל נתגבר"

הזמר, שנדבק בזיהום בדרום צרפת בשנה שעברה, הודה שהמצב הבריאותי דיכא אותו גם מבחינה יצירתית: "לא יכולתי להקליט, הרגשתי תקוע". למרות זאת, הוא הצליח לשוב לאולפן ולהקליט אלבום חדש עם הזמרת האמריקאיתברנדי קרליילWho Believes In Angels?, שיצא בשבוע שעבר.

לצד המפיקאנדרו וואטוהכותב הקבוע שלוברני טופין, עבד ג'ון על הפרויקט למרות חוסר ודאות ומאבקים פנימיים. "היו רגעים שרציתי לנטוש. הייתי עייף, חסר ביטחון, לא הרגשתי טוב", אמר. "אבל אם הייתי עוזב – הייתי שונא את עצמי כל החיים".

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

אבא לפני הכל

במקביל ליציאת האלבום, השתתף ג'ון באירוע אינטימי בלונדון יחד עם קרלייל, שבו סיפרו השניים על תהליך העבודה. האירוע התקיים לאחר סיוםFarewell Yellow Brick Road– סיבוב ההופעות הפרידה שלו, שכלל לא פחות מ-330 הופעות וננעל ביולי 2023 בסטוקהולם.

"פעם חשבתי שאני רוצה למות על הבמה", סיפר. "היום אני רק רוצה שייכתבו על המצבה שלי: 'הוא היה אבא נהדר'".

בסרט התיעודי החדשElton John: Never Too Late, מתוודה ג'ון כי ילדיו כבר חוששים מהמוות שלו. "הם חושבים על זה, דואגים", אמר. בן הזוג שלו, הבמאי דייוויד פרניש (62), הוסיף: "זה קשה לצפייה. זה לא שיח שאתה רוצה לפתוח עם ילדים".

אלטון ג'ון,צילום: Greg Allen/Invision/AP

הישגים על עיוור

על אף הכול, ג'ון ממשיך לסמן וי על עוד אבני דרך בקריירה: בינואר האחרון הגיע אוסף הלהיטים שלוDiamondsלמקום הראשון בבריטניה – בפעם התשיעית. והוא גם הפך רשמית ל-EGOT (זוכה אמי, גראמי, אוסקר וטוני) עם הזכייה האחרונה שלו באמי על ההופעהElton Live: Farewell From Dodger Stadium.

"אני עדיין מלא מוזיקה", אמר. "העיניים האלה? הן חרא. אבל נתגבר. יש לי עוד הרבה מה לעשות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו