"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

עכשיו זה סופי: ג'יי לו רווקה

אחרי שנתיים של נישואים, ג'ניפר לופז ובן אפלק סיימו את הסאגה הרומנטית הכי מתוקשרת בהוליווד – בלי דרמה, בלי מזונות, ובלי ילדים משותפים

מערכת ForReal
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בן אפלק וג'ניפר לופז גרושים , AP Photo/Ashley Landis
בן אפלק וג'ניפר לופז גרושים. צילום: AP Photo/Ashley Landis

בלי דרמה, בלי אפלק:ג'ניפר לופזשוב פנויה. ג'ניפר לופז ובן אפלקסיימו רשמית את מערכת היחסים, עם גושפנקה רשמית מבית המשפט בלוס אנג'לס.

הפרידה רשמית: ג'יי לו משחררת את אפלק

שופט בית המשפט העליון של לוס אנג'לסאישר את הסכם הגירושים של הזוג כבר ב-6 בינואר, אך הוא נכנס לתוקף הרשמי אתמול (שישי), ב-21 בפברואר, אחרי שחלפו שישה חודשי המתנה – כנהוג על פי חוקי קליפורניה. לופז, שהגישה את הבקשה לסיום הנישואים באוגוסט 2024, תיפרד כעת גם משם המשפחה של אפלק במסמכים הרשמיים שלה.

הכוכבים לא נכנסו לקרב משפטי מתיש, אלא סיימו את הפרידה בתהליך גישור שקט כבר בספטמבר האחרון. בלי דרמה, בלי תמונות פפראצי מבית המשפט, ובלי דמעות פומביות.

ג'ניפר לופז ובן אפלק בפברואר 2024, צילום: Jordan Strauss/Invision/AP

רוב פרטי ההסכם נשמרו בסוד, אבל סעיף חשוב אחד כבר פורסם: אף אחד מהם לא ישלם מזונות. וכיוון שלזוג לא היו ילדים משותפים, גם סוגיית המשמורת לא עלתה בכלל על השולחן.

שוב נפרדים – הפעם לתמיד?

הקשר בין לופז לאפלק, שהתחיל בתחילת שנות ה-2000, היה אחד מסיפורי האהבה הכי מסוקרים בהוליווד. השניים התארסו, שיחקו יחד בסרטים (כן,Gigliהידוע לשמצה) – ואז נפרדו ב-2004, כשהלחץ התקשורתי הפך לבלתי נסבל.

כמעט שני עשורים מאוחר יותר, הם הדהימו את העולם כשחזרו זה לזרועות זו, והחליטו למסד את הקשר ביולי 2022. הרומנטיקה שגרמה לאינספור מעריצים להאמין באהבה שנייה – לא שרדה יותר משנתיים.

ג'ניפר לופז ובן אפלק, ב-2003, צילום: רויטרס

מה עכשיו?

עבור אפלק, זהו סיבוב גירושים נוסף אחרי סיום נישואיו עםג'ניפר גארנרב-2018, אם שלושת ילדיו. לופז, מצדה, סופרת כבר ארבעה גירושים – ובינתיים ממשיכה לחיות בסטייל, כשהיא אמא לתאומים מנישואיה למארק אנתוני.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...