"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

סלינה גומז: "הלוואי שיכולתי לעשות משהו"

סטורי דרמטי של סלינה גומז על גירוש המהגרים מהמקסיקו עורר סערה – ואז נעלם. מה גרם לכוכבת להוריד את הפוסט ומה באמת עומד מאחורי הדמעות?

ברק אברגיל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

סלינה גומז מתייפחת , KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
סלינה גומז מתייפחת. צילום: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

סלינה גומז, אחת מכוכבות הפופ הגדולות של הדור הנוכחי, הפתיעה את 422 מיליוני עוקביה כשהעלתה סטורי דרמטי במיוחד - ואז מחקה אותו.

גומז בת ה-32, שידועה כמי שסוגיות צדק חברתי קרובות לליבה, נראתה בסרטון כשהיא פורצת בבכי בזמן שדיברה על הגירוש ההמוני המתוכנן של מהגרים ממקסיקו תחת שלטונו החדש של הנשיא דונלד טראמפ.

"כל האנשים שלי מותקפים, הילדים. אני לא מבינה. אני כל כך מצטערת, הלוואי שיכולתי לעשות משהו אבל אני לא יכולה. אני לא יודעת מה לעשות. אני אנסה הכל, אני מבטיחה", אמרה בסרטון, תוך שהיא בוכה מרות.

מה גרם לה להתרגש ככה?

סלינה, שנולדה למשפחה ממוצא מקסיקני, חשפה בעבר שסבתה עברה לארה"ב בשנות ה-70 באופן לא חוקי. ההקשר האישי של הכוכבת למאבק המהגרים בא לידי ביטוי גם בפרויקט הדוקומנטרי שהפיקה, "Living Undocumented", שיצא ב-2019 ועסק בחייהם של מהגרים בארצות הברית.

אבל כמו שקורה לא פעם כשמדובר באושיות רשת וסלבריטאים, הסרטון עורר תגובות מעורבות. בעוד שחלק מהמעריצים הגנו על סלינה ושיבחו את האומץ שלה להראות פגיעות אמיתית, רבים אחרים הרגישו שהתגובה שלה מוגזמת ולא אותנטית. חלק מהמבקרים אף טענו שסלינה מנצלת את הסוגיה הרגישה לטובת יחסי ציבור או ניסיון לצבור תשומת לב על גבו של טראמפ.

"אסור להראות אמפתיה"?

הסערה החריפה כאשר סלינה הסירה את הסרטון זמן קצר לאחר מכן. במקום, היא העלתה סטורי חדש שבו נכתב: ״מסתבר שזה לא בסדר להראות אמפתיה כלפי אנשים״.

"מסתבר שכבר אי אפשר להביע אמפתיה כלפי אנשים". סלינה גומז מוחה, צילום: מהאינסטגרם של סלינה גומז

אבל גם הסטורי הזה לא שרד זמן רב, וגם הוא נעלם מהרשתות החברתיות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...