"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

צפו: אדל מעלה את הגשם באש

בריטים הם לא כאלה שיפחדו מקצת מים, וכנראה שגם לא מהרבה. אז אדל לא נותנת לסערה להפריע לה - ועושה שואו מרהיב במינכן

מערכת ForReal
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אדל. תתפתה להצעה? , GettyImages
אדל. תתפתה להצעה?. צילום: GettyImages

הזמרת הבריטית אדל, שיודעת דבר או שניים על מזג אוויר סגרירי, לא נתנה לסערה להרוס לה את ההופעה אתמול (רביעי) במינכן. במקצועיות ונחישות, אדל נתנה הופעה עוצמתית למרות גשם הזלעפות ששטף את האזור.

סרטונים שהעלו אמש המעריצים מספקים תיעוד מרהיב מהאיצטדיון שהוקם במיוחד להופעה במתחם הענק Messe München, המשמש כמרכז לתערוכות, כנסים, ירידים ואירועים. הגשם שירד על האמנית והקהל במקום היה כבד במיוחד, אבל אדל המשיכה לשיר ולהופיע כאילו אין מחר. חלק מהקהל והצוות במקום ניסו להישאר יבשים עם פונצ'ואים, אבל גם עליהם המבול לא פסח.

הגשם הכבד שיבש את מסע ההופעות של אדל שהקדישה למינכן עשרה ימים. כך, בהופעה קודמת היא נאלצה לעצור לזמן מה בשל בעיות במלתחה. בכל מקרה, אין ממש מה לדאוג, זה לא נראה שאדל נותנת למגז האוויר להפריע לה. היא יודעת בדיוק איך להתגלגל גם במצבים הכי סוערים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...