"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

שמלה שקופה: מרגו רובי מבריקה בלונדון עם ארמני

מרגו רובי כובשת את לונדון: השחקנית הופיעה בפרמיירה של "מסע גדול, אמיץ ויפה" בשמלת קוטור אביב 2025 של ארמני פריווה – שקופה, זוהרת, ובלתי נשכחת. כל התמונות

,עודכן
0השמעה
מרגו רובי בבכורת "A Big Bold Beautiful Journey" בלונדון, 11 בספטמבר 2025. צילום: Joe Maher/Getty Images

מרגו רוביכבר לא צריכה שמלות ורודות כדי לגנוב את ההצגה. בפרמיירה הלונדונית של הסרט "מסע גדול, אמיץ ויפה" היא עלתה על שמלת קוטור אביב 2025 של ארמני פריווה – שקופה, נוצצת, ומדויקת עד אחרון החרוזים.

מרגו רובי על השטיח האדום

אמש (חמישי), בבית הקולנוע אודיאון לוקס שבכיכר לייסטר בלונדון, מרגו רובי התייצבה לפרמיירה של הסרט "מסע גדול, אמיץ ויפה" וגנבה את כל תשומת הלב.

הכוכבת האוסטרלית בחרה בעיצוב מתוך קולקציית Armani Privé – אביב 2025. מדובר בשמלה שקופה, עם גב פתוח, רצועות דקות ועיטורים זוהרים שהחזירו אור מכל זווית.

מרגו רובי בלונדון, ספטמבר 2025,צילום: byScott A Garfitt/Invision/AP
מרגו רובי בלונדון, ספטמבר 2025,צילום: Tristan Fewings/Getty Images
מרגו רובי בלונדון, ספטמבר 2025,צילום: John Phillips/Getty Images for Sony Pictures
מרגו רובי בלונדון, 11 בספטמבר 2025,צילום: Photo by Joe Maher/Getty Images

מחווה לארמני – וגם לברבי

רובי כבר הוכיחה בעבר שהיא יודעת להפוך רגעי אופנה לוויראליים, עם מחוות ללבוש האיקוני של ברבי – החל מהבגד־ים המפוספס של 1959 ועד שמלות נוצצות באירועים רשמיים. הפעם, היא שילבה בין הסטייל ההיסטורי של הבובה לבין קריצה למורשתו שלג'ורג'יו ארמני, שנפטר רק בשבוע שעבר (4 בספטמבר 2025).

העיצוב כלל מוטיבים פרחוניים, מחשוף מעוגל ורצועות ספגטי, לצד פרטים משובצי אבנים – מראה נועז אך אלגנטי.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

את המראה השלימה רובי עם עגילי יהלום בצורת אגס, טבעת קוקטייל, וכמובן – טבעת האירוסין מבעלה, המפיק טום אקרלי.

מרגו רובי בלונדון, ספטמבר 2025,צילום: byScott A Garfitt/Invision/AP

לא לבד על השטיח

גם השחקן קולין פארל, שותפה לסרט, התייצב באירוע עם חולצה, מכנסיים, מעיל גמל ומעיל גשם טנץ' – לוק מותאם למזג האוויר הלונדוני. השניים הצטלמו יחד, בתור "שרה ודיוויד" מהדרמה הרומנטית החדשה, על סיפור מפגש אקראי בחתונה שמוביל למסע של גילוי עצמי ושינוי עתיד.

LONDON, ENGLAND מרגו רובי וקולין פארל בבכורת "מסע גדול, אמיץ ויפה" בלונדון, 11 בספטמבר 2025,צילום: John Phillips/Getty Images for Sony Pictures

הסרט יגיע לבתי הקולנוע ב־19 בספטמבר, ומציב את הדמויות מול זיכרונות מהעבר והחלטות מכוננות לעתיד.

בינתיים, רובי כבר נמצאת בכותרות עם פרויקט נוסף – עיבוד חדש ל"אנקת גבהים" שבו היא תגלם את קתרין לצדו שלג'ייקוב אלורדיכהיתקליף. הטריילר שכבר פורסם הוגדר "פרובוקטיבי" ויצר דיון ציבורי על גבולות בין קלאסיקה לעיבוד עכשווי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו