"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל

הג'וב החדש של ליבי נחימובסקי

בית האופנה גולברי בחר צוות פרזנטוריות רחב לכבוד השנה החדשה, ביניהן יוצרת התוכן ליבילנד • אילנית לוי תמשיך להוביל את קמפיין סתיו-חורף

,עודכן
0השמעה
ליבי נחימובסקי בקמפיין של גולברי. צילום: שי יחזקאל

יוצרת התוכן, הפועלת בעיקר במגזר הדתי, אם לשישה ילדים, שהצליחה לבסס לעצמה קהל רחב ברשתות החברתיות,ליבי נחימובסקי(ליבילנד) נבחרה לקחת חלק בנבחרת המשפיעניות החדשה של רשת האופנה "גולברי".

לצדה נבחרו גם מנחתה הטלוויזיה ויוצרת תוכןירדן הראלוהשופטת בתוכנית "רוקדים עם כוכבים" לאה ינאי. השלוש יככבו לצד הפרזנטורית הקבועה של המותג, אילנית לוי, שתמשיך להוביל את קמפיין סתיו-חורף 2026, בהשקעה של מיליון שקלים.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

הקמפיין החדש לכבוד עונת החגים יעלה בשבוע הקרוב בכל הפלטפורמות הדיגיטליות של המותג, ברשתות החברתיות ובנקודות המכירה.

נבחרת המשפיעניות החדשה של גולברי,צילום: שי יחזקאל

במסגרת זו ייחשף גם סיפורן האישי של השגרירות, בהקשר לכניסה לשנה החדשה. במקביל תוצג קולקציית החגים של המותג, הכוללת שמלות, חצאיות, חליפות, ז'קטים ואוברולים בגווני לבן ושמנת.

נבחרת המשפיעניות החדשה של גולברי בקולקציית החג,צילום: שי יחזקאל
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו