נורת' על הבמה, קים וקניה נשארו בנפרד

קים קרדשיאן וקניה ווסט הגיעו למופע הסולו הראשון של בתם בשיקגו, אבל צפו בה מאזורים שונים ולא תועדו יחד

 קים קרדשיאן וקניה ווסט , רויטרס
קים קרדשיאן וקניה ווסט | צילום: רויטרס

זה היה הערב הגדול של נורת' ווסט, אבל גם אחד המפגשים המסקרנים של ההורים שלה. ב-5 בספטמבר הגיעו קים קרדשיאן וקניה ווסט ל-The Vic Theatre בשיקגו כדי לראות את בתם במופע הסולו הראשון שלה. לפי התיעודים מהמקום והפרסום ב-Page Six, שניהם היו שם בשבילה, רק שכל אחד עשה את זה מקצה אחר של האולם.

נורת' ווסט וקים קרדשיאן | צילום: מתוך עמוד האינסטגרם של kimkardashian

קים וקניה הגיעו בנפרד - ונשארו בנפרד

קרדשיאן צפתה בהופעה מאחד היציעים, בזמן שווסט היה ביציע שמנגד. גם במהלך הערב השניים לא תועדו יחד, וכל אחד מהם צילם את נורת' מהצד שלו בזמן שהופיעה. גם ברגע שבו הזוג סביבם משכו תשומת לב, שניהם נשארו ממוקדים בנורת', כל אחד מהצד שלו.

@gala.fr#northwest#kimkardashian#kanye#ye#tiktokmusic♬ original sound - @galafr


נורת' ווסט עלתה למופע הסולו הראשון

במרכז הערב עמדה נורת', שעלתה למופע הסולו הראשון שלה כאמנית ראשית. לפי הדיווחים מהמופע, היא הופיעה מול קהל מלא וביצעה שירים מתוך מיני-אלבום הבכורה שלה, "N0rth4evr", שיצא במאי, לצד קטעים נוספים.

ברשימת השירים שפורסמה מהמופע הופיעה גם גרסה ל-"Coldest Winter" של אביה. ווסט תועד מצלם אותה מהיציע, בזמן שקרדשיאן שיתפה באינסטגרם תיעודים מהקהל ומהאירוע.
נורת' כבר הופיעה בעבר לצד אביה, אבל הפעם עמדה בראש המופע בעצמה. המופע התקיים כחודש אחרי שסיבוב הופעות משותף שתוכנן לנורת' ולראפרית מולי סנטנה בוטל.

נורת' ווסט בשבוע האופנה בפריז | צילום: מתוך X PHOENIX 30BG

גרושים כבר שנים, הורים עדיין יחד

קרדשיאן ווסט נישאו ב-2014, והגירושים שלהם הושלמו ב-2022, אחרי כמעט שמונה שנות נישואים. מלבד נורת', הם הורים גם לסיינט, שיקגו ופסאלם. מאז הפרידה פורסמו לאורך השנים לא מעט דיווחים על מתחים בין השניים. קרדשיאן עצמה דיברה בעבר בראיונות על הקושי שבהורות המשותפת.

מהתיעודים שפורסמו עולה ששניהם הגיעו לראות את נורת', נשארו באזורים נפרדים ולא תועדו יחד במהלך האירוע.

@parismatch#whattowatch#kimkardashian#kanyewest#northwest#tiktokmusic♬ son original - Paris Match

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו