אבי שושן חוזר לרגע שבו, לדבריו, החיים שלו ושל יוכבד ליפשיץ הצטלבו. בקטע מתוך פרק ההדחה שישודר הערב ברשת 13, דובר איכילוב לשעבר מספר על הפיטורים ועל שיחת הטלפון שקיווה לקבל מליפשיץ.

"לא הרימה לי טלפון"
שושן, שמשתתף בעונה החדשה של "הישרדות", אמר בפרק ההדחה שישודר הערב ברשת 13 כי אחרי סיום עבודתו הוא ציפה שליפשיץ תיצור איתו קשר.
בהמשך אמר: "אני רציתי שהחטופה הזאת תרים לי טלפון ותגיד לי, 'אבי, אני מתנצלת. אני מבינה את הכאב שלך. לא הגיע לך הדבר'".
הפיטורים אחרי מסיבת העיתונאים
שושן שימש במשך שנים כדובר בית החולים איכילוב. לאחר מסיבת העיתונאים של ליפשיץ, שהתקיימה עם שובה מהשבי באוקטובר 2023, נמתחה ביקורת על אופן ניהול האירוע ובהמשך הסתיימה עבודתו בבית החולים.
בפרסומים מאוחרים יותר טען שושן כי הסיבה האמיתית לפיטוריו היתה אחרת. לכן אין בסיס לקבוע שליפשיץ היתה אחראית לפיטוריו. הניסוח המדויק הוא שהסערה סביב מסיבת העיתונאים קדמה לסיום עבודתו באיכילוב. לדברי שושן, ליפשיץ לא התקשרה אליו אחרי האירוע.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו