"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל
בדרך לשלמות

שלומי מ"המירוץ": "לא העזתי להגיד לה"

בפרק השלישי של "בדרך לשלמות", מאיה גסמן הלל ולינוי בן משה סימו אירחו את שלומי יפרח ואסף זגה מ"המירוץ למיליון" לשיחה על חברות, קנאה, גוף - וגם פחד ממחמאה אחת פשוטה

,עודכן
0השמעה

בדרך לשלמות - פרק 3

יש רגעים שבהם פודקאסט על דימוי גוף וחיים אמיתיים מקבל תפנית קטנה ולא מאוד נוחה, כמו שקורה לפעמים כשסלבס אומרים בקול את מה שבדרך כלל נשאר מאחורי הקלעים. בפרק השלישי של "בדרך לשלמות", הפודקאסט שלמאיה גסמן הללולינוי בן משה סימו, השתיים מארחות אתשלומי יפרחואסף זגהמ"המירוץ למיליון". השיחה התחילה מאחורי הקלעים של הצגה, והגיעה מהר לפחד, קנאה וחברות לא מאוד מצוחצחת.

שלומי יפרח והמחמאה שלא נאמרה

במהלך השיחה סיפר יפרח על הצגה שבה שיחק לצד שחקנית, ובמסגרת התפקיד היה צריך לגעת בה על הבמה. "שיחקתי בהצגה וזה שחקנית שהייתי צריך, כאילו תוך כדי הצגה, תופס לה את העורף ומאיים עליה", אמר.

"היה לה בושם מאוד מאוד נעים", סיפר יפרח. "אני זוכר ששנה וחצי של הצגה לא העזתי להגיד לה שיש לה ריח נעים של הבושם, כי היא יכולה לפרש את זה בצורה שאני מתחיל איתה".

גסמן הלל שאלה אותו מה בדיוק פחד שיקרה. יפרח השיב: "את לא יכולה לדעת. היא יכולה להגיד לי תודה, ועוד שנה וחצי תבוא ותגיד השחקן הזה התחיל איתי". בן משה סימו הוסיפה: "אבל אתה מבין מה הבעיה, אתה יכול להסתבך".

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

"מי שרוצה להרע לך, ירע לך"

זגה הכניס לשיחה את הזווית שלו ואמר: "מי שרוצה להרע לך, ירע לך". יפרח לקח את זה צעד נוסף, ובניסוח חריף אמר: "בחורה היום יכולה להרוס אותך בשנייה".

בהמשך גסמן הלל שמה על השולחן את הדינמיקה בין השניים. "הדינמיקה ביניכם ממש מורגשת ומרגיש אפילו מן יריבות כזו", אמרה. יפרח לא התחמק: "את לא יודעת על כמה דברים אנחנו לא מסכימים. כמה דרכים שלנו והחלומות שלנו הם שונים. אבל היופי זה לקחת את כל השוני הזה, ואתה מוותר על זה, אני מוותר על זה".

אסף זגה על קנאה ודימוי גוף

השיחה המשיכה ליום שאחרי "המירוץ למיליון". גסמן הלל שאלה מה קורה כשיש תפקידים באוויר, ליהוקים והזדמנויות, ואיך זה לא מתגלגל לקנאה בין שני חברים שמגיעים מאותו מסלול טלוויזיוני.

זגה בחר לענות מכיוון אישי יותר. "אני מת על איך שאני נראה", אמר. "זה לא מעסיק אותי ברמה כזאת אובססיבית שאני כל הזמן רוצה לשנות ורוצה להרזות. זה מה שיש לי, זה הקלפים שיש לי, עם זה אני משחק, עם זה אני מנצח".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו