"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

למה מירה יצאה מבית "האח הגדול"? נחשפים הרגעים שלפני

מהרגע בסלון בו סיפרה על הלינץ' שעברה בעבר, ועד לאכזבה והעימות עם הדייר זוהר אייזיק זקן. המצלמות תיעדו את מה שקרה בבית "האח הגדול" לפני יציאתה של הדיירת מירה נואף

,עודכן
0השמעה

התיעוד מציג: הדיירת מירה נואף בשעות לפני הדרמה של היציאה מבית "האח הגדול" | מתוך ערוץ 26

שעות אחרי שמירה נואףיצאה מבית "האח הגדול", ובזמן שצופי ריאליטי מנסים לפענח מה בדיוק קרה שם, אנו מביאים קטעים מהשעות שקדמו לעזיבה - והם מציירים תמונה לא ממש רגועה.

לפי הודעת "רשת",שעליה כבר דיווחנו ב-ForReal:"מירה נואף עברה על חוקי הבית, באופן שלא מאפשר את המשך דרכה ב״האח הגדול״. היא הבינה את חומרת מעשיה וביקשה לפרוש".

כעת ניתן לראות בסרטון את המתיחות שהיתה בבית לפני האירוע. ויש עוד מידע על מה שקרה.

התחיל בנשיקות ומחיאות כפיים

הכול התחיל דווקא רגוע. אחרי הקידוש של ערב שישי, כשהדיירים התכנסו בסלון.

נואף סיפרה לדיירים שהתכנסו בסלון על לינץ׳ שעברה על רקע היותה טרנסית. בשנת 2019 עברה נואף ניתוח אף ברמאללה, והגיעה לעיר לביקורת שאחרי. לאחר שמקומיים זיהו את הסרטונים שלה מהטיקטוק התנפלו עליה ועל שני חבריה באלימות קשה ושדדו ממנה 52,000 שקלים. אירוע שסוקר בחדשות באותה התקופה ב"כאן 11".

"הכניסו אותנו לרכב, פיצצו את אמא שלנו מכות. לקחו ממני את כל המזומן שחסכתי בחיים, 52 אלף שקלים, את האייפונים של שלושתנו", סיפרה אז על רגעי האימה והחרדה.

כאן קטע מהכתבה ששודרה ב-2019 ב"כאן 11":

כאן 11

את הסיפור הלא פשוט שסיפרה לדיירי "האח" היא סיימה בטון מרגש:"ואני מאחלת לכולם אמא כמו שלי, שאני אוהבת אותה, תודה לכם".

היא קמה, שלחה נשיקות באוויר, וזכתה למחיאות כפיים. אבל לא מכולם.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

נשיקות ומחיאות כפיים. לא מכולם. מירה נואף,צילום: רן יחזקאל

המצלמה קלטה אתזוהר אייזיק זקן,שנראה לכאורה אדיש יותר מהשאר, ואף לוחש דבר מה לעומר ציפורישישב לידו. רגע קטן, שבדיעבד קיבל בהמשך משמעות אחרת.

לא מחא כפיים. זוהר אייזיק זקן,צילום: רן יחזקאל

"חצי מהבית לא מחא כפיים"

בהמשך, בשיחה עםנועם טקלהוהילה חיטכס, מירה כבר נשמעת אחרת לגמרי.

"חצי מהבית לא מחא כפיים כי שרף להם הסיפור", אמרה, כשהיא נראית לא מרוצה מהתגובה שקיבלה.

מכאן, הדרך לעימות הייתה קצרה.

התאכזבה. מירה נואף,צילום: צילום מסך ערוץ 26, "האח הגדול"

"אנשים פח אשפה"

המצלמה עברה לחצר. בקטע נוסף שתועד משם, מירה כבר לא מסתירה את התחושות:

"אני יודעת שיש אנשים פח אשפה כאן. פח אשפה", אמרה מול דיירים נוספים.

העימות הישיר הגיע מהר:
"תדע שלא כולם שחקנים כמוך. אם אתה ככה זה בעיה שלך מאמא'לה, אוקיי? אז פעם הבאה שאני מספרת משהו אישי עליי - לכבד", הטיחה מירה בזוהר.

"פעם הבאה לכבד". מירה נואף מבקשת,צילום: אינסטגרם

כשהוא ניסה להבין,"באיזה צורה לא כיבדתי אותך?",מירה ענתה בחדות:"אתה יודע טוב מאוד באיזה צורה לא כיבדת".

מה שהתחיל כשיחה טעונה הפך לעימות ישיר בין השניים. לפי המידע שהגיע ל-ForReal, האירוע התפתח למריבה קשה מאוד בינה לבין זוהר במהלכו איימה עליו - איום שאין חזרה ממנו במיוחד בתקופה רגישה זו בישראל. הפרטים המלאים בקרוב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו