אחרי תקופה של נוכחות דלילה ברשת, עינב שרי, יוצרת תוכן ומשתתפת "האח הגדול" 2024, עלתה לווידאו ארוך וחשוף במיוחד.
בלי פילטרים היא מסבירה למה "נעלמה", למה עצרה עבודות, ומפרטת על עוד שינויים בחייה.
"יצאתי למסע בממלכות הפנימיות"
"הזיה ששמתן לב שאני חסרה לכן… אז סתם שלא תילחצו, לא קרה שום דבר טראגי תודה לאל", היא פותחת.
לדבריה, ההיעלמות לא קשורה למשבר חיצוני אלא להחלטה מודעת לעצור ולהתכנס פנימה.
"פשוט יצאתי למסע בממלכות הפנימיות של הלב שלי. תהליך שהחלטתי להיכנס לתוכו ולתת את כל כולי בדבר הזה".
היא מתארת הבנה כואבת שאליה היא הגיעה לאחרונה: "יש דברים שלא ריפאתי, יש לי צלקות שלא חיטאתי מספיק. הסתובבתי בעולם עם אמונות שהייתי בטוחה שהן אני, אבל הן לא היו באמת חלק ממני.
"הן היו מנגנון הגנה שפיתחתי לעצמי עם החיים. עם סיטואציות מהילדות, מההתבגרות. בניתי חומות וכלים שלא בהכרח משרתים אותי היום. נשבר לי ולא רציתי יותר. רציתי לדייק את עצמי, להכיר את עצמי באמת. זה דורש אומץ".
אינסטגרם עינב שרי
"אני רגע לפני הפסגה. שם הכי קשה"
על תהליך הריפוי עצמו היא מדברת בדימוי: "אני מרגישה שאני בעלייה, וברגע לפני הפסגה, שהוא הכי קשה. כבר נגמרו לי המים, קשה לי לפדל, כואב לי, האוויר בגלגלים לא מאה אחוז… וזה הסוף. שם אני נמצאת עכשיו".
ואז מגיע החיבור לריאליטי. "באח הגדול יצאה לי הדמות של הבכיינית והרגישה. הסתכלתי על רגישות היתר כברכה וקללה, אבל זו לא קללה", היא אומרת היום.
ועדיין, הפחד נשאר רגע לפני שפתחה מצלמה הפעם. "פחדתי לבכות למצלמה, כי ככה קוטלגתי. אמרתי לעצמי שזה שוב יחבר אותי למקום הזה, ואני כל כך הרבה יותר מזה".
אבל היום היא כבר פחות מתנצלת. "זה בסדר, זו תוכנית טלוויזיה והיא ערוכה. אין לי חרטה ולא כעס. אבל זה מיצב לי משהו בראש, ועכשיו אני משחררת. לא אכפת לי. אני רוצה להיות אני".
דירה, כסף ופסק זמן אמיתי
היא מספרת שגם ברמה היומיומית הכול זז. ויש מחיר מעשי. "לקחתי פסק זמן אמיתי. עצרתי את החיים שלי. הפסקתי לקחת עבודות חדשות. אני עובדת רק עם שני מותגים שאני אוהבת. אני לא יודעת אם ארוויח כסף בתקופה הזו, אבל אני יודעת שאני רוצה תהליך ריפוי".
כך גם ההחלטה לעזוב את דירת השותפות בתל אביב. "הנעליים לוחצות. גדלתי, התפתחתי. אני כבר לא רוצה לגור עם שותפות, גם אם זה אומר לוותר על דירת החלומות בתל אביב".
המסר בסוף לכולן
לסיום, היא מבהירה שזה לא קאמבק ולא פרישה. "אני פשוט עושה כל יום מה שעושה לי טוב ומה שמרגיש לי נכון. ואם זה נגע במישהי מכן שנמצאת במקום דומה, עשיתי את שלי".





