"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

פיצוץ חדש של אור בן דוד ושילה שלום: "לא רוצה כאלה לידי"

משפט בסטורי של זוכה "האח הגדול", שגולשים טענו שזיהו כי מכוון לדייר שילה, הוביל לתגובה של שילה, ולפייט חדש בין שני הדיירים שלא הסתדרו בבית

,עודכן
0השמעה
שילה שלום ואור בן דוד. צילום: האח הגדול, רשת 13, אפרת אשל

משפט אחד של זוכה "האח הגדול 2024"אור בן דודהספיק כדי להצית עימות. בלי להזכיר שמות, האצבע הופנתה לדייר שהיה איתו בביף בבית, ומשם העימות כבר נהיה פומבי.

אור בן דוד,צילום: אפרת אשל

"לא הייתי רוצה אנשים כאלה לידי"

במסגרת "שאלות ותשובות" נשאל בן דוד על היחסים שלו עם יוצאי “האח הגדול”. התשובה שלו היתה מחודדת:
"אני בקשר עם מלא אנשים, אין לי סכסוך או ריב עם אף אחד. פשוט יש כאלה שלא קרה בינינו חיבור, וכל מיני שחקנים למיניהם שתובעים את ההפקה. לא הייתי רוצה אנשים כאלה לידי".

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

מהסטורי של אור בן דוד. "שחקנים למיניהם",צילום: אינסטגרם

הזיהוי הגיע לבד

בלי ששמו שלשילה שלוםנאמר במפורש, קוראים וגם דיירים לשעבר זיהו מיד למי מכוונת האמירה. לפני כמה חודשים דובר בתקשורת על תביעה ששלום תכנן להגיש בשל פציעה בידו בבית "האח הגדול". נכון לכרגע, ל-ForRealלא ידוע על תביעה כזאת שיצאה לפועל.

עם או בלי תביעה, זה הספיק להצית את הערב.

שילה שלום מגיב

שלום, שקיבל הודעות ממכרים וגולשים על הסטורי של בן דוד, לא נשאר חייב והגיב לו:"מגיל קטן אני נהנה שמושכים לי בצמות כדי להראות אהבה. נראה שאני חסר לו. שיישלח הודעה ולא יתחבא בשאלות ותשובות".

שילה שלום,צילום: ללא קרדיט

כמו שזה נראה, לא רק העונה האחרונה של "האח הגדול" ממשיכה גם מחוץ למסך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו