שאלה אחת בסטורי הציפה למעלה את מריבת הריאליטי הגדולה מהעונה האחרונה של "אהבה חדשה".
ליר עוז, מכוכבות העונה האחרונה, פתחה את הלב (ואת הפה) על מה שקרה בינה לבין ניצן גריב, ולא צינזרה.
כזכור, עוז יצאה בתום העונה בזוגיות עם שחר מנע, למרות שהוא בכלל הגיע לתכנית כשידוך עבור גריב.
למרות זאת, עוז טוענת כי הן נשארו חברות גם אחרי שהסתיימו הצילומים, עד שהחלו שידורי הפרקים וקרו דברים שהפתיעו אותה.
אינסטגרם ליר עוז
"לא נהיה חברות"
הכול התחיל כשהעוקבים שאלו את עוז בעמוד ה"ספאם" שלה באינסטגרם אם היא וניצן יוכלו לשבת ולפתור את מה שהיה.
התשובה שלה? ארוכה, מפורטת, ונטולת פילטרים.
"למה כשהיא ראתה את הפרקים ונפגעה כל כך היא לא באה לדבר איתי, אלא חיכתה לאיחוד כדי לצאת עליי מול כולם?", אמרה עוז. "היא בחרה פשוט את אהבת הקהל ולדרוך עליי מאשר לעזור לי להסביר את עצמי מול כל המדינה. אז לא, לא נהיה חברות".
"זה נראה לא טוב"
עוז המשיכה והסבירה שגריב ידעה בדיוק מה התרחש בזמן הצילומים, כשהכוונה היא למשולש הרומנטי שנוצר כאשר עוז ומנע התקרבו מתחת לאפה של גריב. "גם לי היה קשה לראות את זה על המסך. אבל היא יכלה להגיד: ‘אני יודעת שזה נראה לא טוב. אני וליר חברות שנה, תאמינו לי שהכול בסדר’.
"כמה אנשים היו פחות שונאים אותי או מסתכלים אחרת? אבל היא בחרה להגיב תגובה כזאת באינסטגרם לא מובנת, לא לדבר איתי שבוע ולסנן אותי, ולהוציא עליי הכול באיחוד כשאני בהלם מוחלט, כי אנחנו שנה חברות. אין לי מושג ממה נפגעת… את יודעת הכול, ממה נפגעת?"
"זה לא שהיא לא ידעה"
עוז הזכירה כאמור שהקשר ביניהן נמשך גם אחרי צילומי התוכנית: "היינו חברות שנה שלמה. אם משהו היה מפריע לה, היא לא היתה נשארת חברה שלי. היא ידעה מה קרה ומה היה. פשוט דעת הקהל מאוד השפיעה עליה".
"עזרתי לה"
ואז עוז המשיכה וחלקה דברים שלטענתה קרו בזמן הקשר שלהן:
"בעונה הזאת אני הייתי מאוד מעניינת... וניצן לא ממש עניינה. אני אומרת את זה הכי פתוח בעולם...היא היתה בוכה לי שהיא לא יודעת איך לתפעל את האינסטגרם והטיקטוק... היו לה 15 אלף עוקבים, ואני כבר הגעתי ל־80. שלחתי לה טיקטוקים, הרמתי לה, עזרתי לה".
75 אלף עוקבים בשלושה פרקים
בנוסף, עוז העלתה את השערתה לעליית העוקבים של גריב, כאן בסרטון:
אינסטגרם ליר עוז
"שימו לב, מ-15 אלף עוקבים, בשלושה פרקים עלו לה ל־90 אלף. משמע, השלושה פרקים האלה שאני מנסה 'לגנוב' לה את שחר, הביאו לה עניין. אם היא היתה מגינה עליי כחברה, לא בטוח שזה היה קורה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו





