כשחושבים שראינו כבר הכול ב"האח הגדול", מגיעה מסיבת הסיום ומוכיחה אחרת: חיבוקים בלתי צפויים, יציאות מתוזמנות להפליא, ומעט דרמות קטנות להשלמת הערב.
מי חוגג עם מי?
שני אדרי וזוכה העונה יובל לוי נראו קרובים מהצפוי, למרות שבפרומו ל"פגישת המחזור" נשמעת אדרי אומרת שהפרס היה צריך להגיע בכלל לארז איסקוב.
לוי הגיע למלון לאונרדו גורדון ביץ' בתל אביב לפני המסיבה, וחזר אליו בסיום הערב.
נתנאל דהאן ותהילה בריגה – שנכנסה לבית בתור האקסית של לוי – נצפו גם הם מבלים יחד בצמידות מעוררת השתאות.
איחורים, סטוריז ויציאות מתוזמנות
שלקה (שלי אלמקייס-סנדרוב) הגיעה באיחור מתוכנן היטב, אחרי שכבר הספיקה להעלות סטורי משותף עם איסקוב (ראו בווידאו למעלה). האחרון הגיע למסיבה דווקא בלוויית מאי ערב – והשניים עזבו יחד רגע לפני ששלקה הופיעה.
הסולחה שלא ציפינו לה
לפני שחתך מהמקום, נצפה איסקוב בשיחה צפופה עם אנה סופיה קלמן, שהסתיימה בחיבוק ידידותי.
בתחילת הערב נפגשו דרור קליר ושלי אבנשטיין – אחרי שהריב ביניהם, שכלל את הכינוי "פרה שמנה", תפס כותרות. הפעם זה נגמר בלחיצת יד, סלפי ונשיקות באוויר.
ומי נעדר מהמסיבה? תרצה, שסיימה את העונה במקום השלישי, לא נכחה – עם הסבר משכנע: חתונת אחותה מתקיימת היום (חמישי). גם ירדן אדרי, המודחת הראשונה, ויתרה על המסיבה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו



