הסערה שהתחוללה בפרק האחרון של "האח הגדול" סביב העמדתו להדחה של יוסי בובליל על ידי הדיירים ארז מוגרבי ותרצה כהן זלגה, איך לא, גם לרשתות החברתיות ולבתו של בובליל, עינב. אמש (חמישי) היא פרסמה תגובה קשה שקיבלה בעקבות הריב הקשה בין בובליל האב למוגרבי. בין דבריה שצדדו באביה, מצאנו גם הודאה שלה בקשר לקיצוניות שבה התנהג.
"אבא שלך הז** הזה חושב שהוא מנהל את העולם", נכתב לבובליל בהודעה האלימה. "תפס תחת כי היה בעונות הקודמות. סתם איש מטורלל בגדר דחליל, חושב שמגיע לו את כל העולם. תראי איך הוא מדבר לאנשים. נראה אם מישהו היה אומר לך 'סתמי' כמו שאמר ליוכי והיית שותקת לו. לך קל להצדיק את הטמבל הזה כי זה אבא שלך, במקום שתסתמי את הפה המסריח שלך. את מצדיקה את המנוול הזה שחושב שמגיע לו הכל. בחוץ אם ידבר ככה למישהו יפוצצו אותו, ישברו לו את הצורה".
על גבי צילום מסך של ההודעה כתבה עינב: "רואות עם מה אני מתמודדת? אז ככה, אבא שלי צודק במיליון אחוז. מי שיש לו כבוד ועקרונות יבין אותו, נקודה! ברור שהתגובה שלו הייתה קיצונית כי הוא רתח מעצבים, רתח, ובצדק! הוא קלט שמוגרבי מההתחלה מנסה להוריד אותו (כתבתי על זה כבר לפני חודשיים למי שזוכרות) וניגן לו על הקלף הדמוגרפי. הכי מפחד ממנו מהניצחון! ובקשה ליוכי - גם אני הייתי אומרת לה סתמי כי היא מתערבת בכל דבר, ששום כלום לא קשור אליה. העיקר להיות בעניינים. אז סתמי, וזקן (יוכי קראה ליוסי "זקן") תקראי את יודעת למי. ואל תהיו חכמים בלילה. רוצה לראות אתכם מגיבים לסיטואציה בתוך בית כזה אחרי חודשיים וחצי. לא להיות צבועים!".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו





