"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

טור דעה

"האח הגדול": שלושה חצים אל יובל, שני ואמא

עורך For Real: ערן סויסה יורה שלושה חצים חדים על מה שקורה בין יובל לשני, ועל המפגש המפתיע עם אמא של יובל

ערן סויסה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שני (משמאל), יובל ואמא שלו , מתוך "האח הגדול", רשת 13
שני (משמאל), יובל ואמא שלו. צילום: מתוך "האח הגדול", רשת 13

ערן סויסה, עורךFor Real, מביא שלוש נקודות על מערכת היחסים שליובלושניב"האח הגדול": על האופן שבו שני נתפסת, על מה שעובד, ועל האמא שנכנסה לסצנה ברגע הכי לא נכון.

1. כשזה הפוך, זה כבר סיפור אחר

אני שונא את השימוש בטיעון "אם הוא/היא היה/תה גבר/אשה...", מהסיבה הפשוטה שהוא לא רלוונטי. אבל במקרה הזה הוא מתבקש: אם יובל היה מתנהג לשני כפי שהיא מתנהגת אליו, היינו תולים אותו בכיכר העיר, והוא כבר מזמן היה צופה בתוכנית מהבית.

אבל כשמדובר באשה אלימה מילולית שמשפילה את בן זוגה ועוד בתוכנית הכי נצפית בטלוויזיה, איכשהו אנחנו יותר סלחנים. מקסימום מבקרים. שלא לדבר על אלה שרואים בהתעללות שלה העצמה נשית, כי זה לא.

שני ויובל בשיחה אינטימית, צילום: האח הגדול, רשת 13

2. שני לבד - ליהוק מנצח

אם ננתק את מערכת היחסים שלה מיובל, לשני יש מה להציע. ותאהבו או לא, היא ליהוק מעולה: דעתנית, עומדת על שלה, לא מפחדת להגיד את מה שיש לה להגיד ונלחמת בגברים הכי חזקים בבית כשצריך.

ההתנהלות שלה במשימה עם החמישים אלף היתה מופת, ולמי אכפת אם היא נשבעה או לא נשבעה. כמות הפעמים שנשבעתי בסבתא שלי על כל איחור לבית הספר, היתה יכולה להחזיק עונה שלמה.

3. אמא שנכנסת, ושוברת את המשוואה

המפגש של יובל עם אמא שלו זה הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות לשני. הזחיחות וההתעלמות הבלתי נסבלת והלא מנומסת מצד האמאפעלה רק לטובתה. הבטן התכווצה רק מלראות אותה מושפלת בצד. ואם היא רק תדע להשתמש בזה לטובתה – היא עשויה להגיע רחוק יותר ממנו.

מתוך "האח הגדול"%2C רשת 13

מתי המשפחות יבינו שאסור להם להתערב בזוגיות בבית "האח הגדול"? יש מצב שהכניסה הזאת של אמא של יובל עלתה לבן שלה מיליון שקלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...