נתנאל רודניצקי שעורר לא מעט עניין לאחרונה כשהתוודה על הפרעת אישיות גבולית שממנה הוא סובל, פצח היום (ראשון) בסשן של שאלות ותשובות עם העוקבים שלו, שעסק לא מעט, איך לא, בעונה הנוכחית והסוערת של "האח הגדול", התוכנית שהפכה אותו לדמות מוכרת. אז מי מבחינתו הזוכה של העונה, למי הוא היה רוצה לתת את המיליון, ומה הוא חושב על שלי (שלקה) סנדרוב וארז מוגרבי?
"ראית את הפרומו על שלקה? אתה חושב שהיא תצא מהבית מצולקת אחרי התוכנית?", נשאל רודניצקי, והשיב: "שלקה ילדה מאוד מיוחדת. אני חושב שיש לה בעיה קטנה בוויסות של הרגשות שלה, אין פרופורציות. וצריך לזכור שהיא בת 19. אם הייתי נכנס ל'האח' בגיל 19, הייתי יוצא אחרי יומיים".
בהמשך נתנאל הביע את דעתו על ארז מוגרבי, ועשה זאת עם לא מעט סרקזם, כשהתייחס בדרכו לטענה שהוא משמש כצל של ארז איסקוב. "ומוגרבי עוד שני פרקים מסיים את תפקידו עם סאבלימינל ויוצא מהבית", ניבא.
ולשאלת השאלות: "מי אתה רוצה שיזכה ב'האח הגדול'"?", נשאל נתנאל בפשטות, וענה: "רצוי: יובל (לוי), מצוי: תרצה (כהן). לשניהם מגיע". כשעתיים לאחר מכן שינה את דעתו. "אחרי הפרומו שראיתי עכשיו, יש לי הרגשה ששני (אדרי) הולכת לקחת טריפל ולזכות ב'האח הגדול'", פסק.








