בפרק האחרון של הפודקאסט "יאחתי", אירחה ספיר בורגיל את תום חיימוב לניתוח של הדרמות הטריות מבית "האח הגדול". השניים פתחו בנושא הכי לוהט שיחת ה"שוק בשר" שניהלו איסקוב ומוגרבי עם חן.
"איפה שהכי כאב לי זה השוק בשר שארז וארז דיברו עם חן ואמרו לו איזה בשר הוא צריך לקנות", אמר תום. ספיר הוסיפה: "זה היה מזעזע". תום ניסה להישאר מאוזן, לפחות לכאורה: "אני יכול להבין מה הם ניסו להגיד... אבל יש דרך לנסח דברים". אבל אצל ספיר, אין חצי־מילים: "זה שוביניסטי ברמות. מה קשור מוגרבי נותן טיפים לזוגיות? הוא עם אותה בחורה מגיל 16".

תרצה כן, תהילה לא?
על קו התפר שבין אהבה לאכזבה, מתפתחת לכאורה משולש רגשי חדש תרצה, איסקוב ותהילה."כאב לי על תרצה", אמרה ספיר, "היא אמרה שהיא רואה את זה ממשיך גם בחוץ ואז שומעים את איסקוב אומר שהיא אפילו לא הטעם שלו". "אבל אתה יודע מי כן הטעם שלו?", המשיכה, "תהילה״. תום סיכם בפשטות :״ היא מגרה אותו כי יש עניין עם יובל, וזה לא בר השגה, גברים זה עם מטומטם".
בובליל מפתיע, דרור מתבלגן
נקודת האור? יוסי בובליל. "הוא מבריק", קבע תום. "נותן טיפים, לוקח את הבנות הצעירות תחת חסותו". ומנגד דרור. ספיר לא התרשמה מהנאום שנתן מול האח הגדול, ואז מההטרלות שכוונו לרועי."זה מזכיר לי דמויות מהעונה שלנו שלא אהבתי", אמרה. תום:"הוא הלך לעשות תיקונים. דרור מאבד את זה מאז שמאור הודחה".
מאי גונבת?
סוגיית הגניבות של מאי עלתה גם היא. "יש גניבות", טוענת ספיר. "המגירה שלך זה המקום הכי פרטי".
תום, לעומתה: "אני החבאתי במקומות אחרים".
אבל הוא מודה: "היא מתפתלת, היא משקרת מדהים".
ובכל זאת, השניים מסכימים שהיא דמות חזקה."יש בה תוכן, היא לא מתקפלת", אומרת ספיר.
תום פחות מתרשם: "אם הכרטיס ביקור שלך הוא מחשוף מוגזם, זה לא זה".
תרצה תנצח?
תרצה מובילה בסקרים, אך תום מודה שהוא לא מבין למה."היא מכונה", טוענת ספיר. "תמיד על 100 קמ״ש, גם בעזה היא אסופה".אבל גם היא שואלת: "האם יש לה מספיק זמן מסך לבד, בלי הסיפור עם איסקוב?"
מי הבא לעזוב?
ההימור של ספיר: רועי. "הוא מפתיע אותי", מודה ספיר על רועי. "חשבתי שיהיה טפט, אבל הוא לא". מנגד תום מספר כי הוא בכלל הצביע לרועי כדי שישאר בבית ״הוא נותן קונטרה לדרורה״. ולסיכום השניים מסכימים "התחיל להיות משעמם". תום: "היו צריכים להכניס את הדיירים השניים מוקדם יותר". ספיר: "פרק שלם על עש? נו באמת".


