"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פפראצי: הכוכב של 'הישרדות' והחיילת

שלו ורדי, כוכב העונה החדשה של "הישרדות", חושף זוגיות בת שנה עם עלמה חן כלב, חיילת בצה"ל. כל הפרטים על הרומן ששרד את האי

ערן סויסה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שלו ורדי ועלמה חן כלב. החתיך של הישרדות תפוס , השם שמור במערכת For Real
שלו ורדי ועלמה חן כלב. החתיך של הישרדות תפוס. צילום: השם שמור במערכת For Real

השורד החתיך תפוס: For Real מקנא לבשר ששלו ורדי, אחד המשתתפים הבולטים בהישרדות, בזוגיות.

לפני שבועיים עלתה העונה החדשה של תוכנית הריאליטי הגדולה של רשת, ומי שהצליח למשוך את תשומת הלב של הצופים, ובעיקר הצופות, הוא שלו ורדי.

שלו ורדי. תפס את העין על האי של "הישרדות", צילום: אביב טל

שלו משתתף בעונה יחד עם אביו ציון מקנזי. מי שחיכתה לו בבית בזמן הצילומים היא בת זוגו - ויש לנו את הפרטים: קוראים לה עלמה חן כלב, חיילת בצה״ל, והשניים יציינו בקרוב שנה אחת ביחד.

שלו ורדי מ"הישרדות", ועלמה חן כלב, שחיכתה לו בבית,
שלו ורדי ועלמה חן כלב. החתיך של הישרדות תפוס, צילום: השם שמור במערכת For Real
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...