"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

כוכבות "האח הגדול" עברו תאונת דרכים

תיעוד בלעדי: יוצאות ״האח הגדול״ אמילי קופר ועינב שרי עברו הערב תאונת דרכים

,עודכן
0השמעה

התאונה של אמילי ועינב

משתתפות העונה הנוכחית של "האח הגדול" אמילי קופר ועינב שרי היו מעורבות הערב (ראשון) בתאונת דרכים.

ברכב נהגה קופר והתאונה ארעה ברחוב בלוך בתל אביב. שתיהן חשות בטוב ואף אחד מהמעורבים לא נפגע.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

כאמור, השתיים היו שתי דיירות בעונה הנוכחית של הריאליטי. מאז שהודחו הן נראות יחד לעיתים קרובות ואף הצהירו שמחפשות דירה יחד.

אמילי קופר זמן קצר אחרי התאונה,צילום: ניר פקין
קופר ברכב,צילום: ניר פקין
לוחית הרישוי התנתקה,צילום: ניר פקין
אמילי משוחחת בטלפון,צילום: ניר פקין
הנזק שנגרם לרכב,צילום: ניק פקין
עינב שרי בזירת התאונה,צילום: ניר פקין
אמילי קופר סמוך לזירת התאונה,צילום: ניר פקין
עוזבות את הזירה,צילום: ניר פקין

מאוחר יותר הערב התייחסה קופר לתאונה בעמודה באינסטגרם וכתבה בסטורי: "תודה לכולם על כל הדאגה. אני ממש מעריכה את זה. אני ועינב בסדר, ברוך השם. תשמרו על עצמם".

אמילי מעדכנת במצבה,צילום: מתוך אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו