העוברים והשבים בכיכר דיזנגוף בתל אביב זכו לפני כמה שבועות להפתעה מרעננת, כשהורשו להצטרף באופן ספונטני לקליפ שצילמה גלי עטרי לשיר החדש שלה, "יש פה רגע".
"זה היה רעיון נהדר לצלם שם את הקליפ, אבל ברגע הראשון, כשהגענו לשם, אמרתי 'איזו פדיחה, מה אני עושה פה'", צוחקת עטרי (67), "ואז התחלתי להשמיע את השיר ולרקוד, והתחילו לבוא מכל עבר אנשים. זה הפך לחוויה מטורפת עבורי, אחרי שנה פלוס שלא הופעתי בכלל מול קהל. זה נהיה הופעה ספונטנית ברחוב, אנשים רקדו, היו מלא ילדים, ממש לייב סטריט אותנטי, מסיבת רחוב נהדרת".
במהלך תקופת הקורונה היא כבר הספיקה להוציא שיר בשם "לא מאוחר", ועכשיו היא מוציאה עוד שיר, סינגל מקפיץ בהפקה של בן שופן למילים ולחן של יוצרת לא מוכרת בשם דקלה דמארי. עטרי התאהבה בשיר משמיעה ראשונה, והתחברה לטקסט שמתאר רגע מיוחד בזוגיות.
"דקלה היא ידידה טובה של סגיב כהן ושותפה מוזיקלית שלו. סגיב הלחין את השיר הקודם שלי, והכרתי אותה דרכו. הוא נתן לי לשמוע את השיר והרגשתי שמצאתי לי כותבת. היא כותבת ברגישות מילים ולחן שמתאימים לצבע הקול שלי, ואני חושבת שיהיה בינינו חיבור מעניין. יש לי כבר בארנסל שיר נוסף שלה".
בקרוב תשיק עטרי סיבוב הופעות שיתחיל ב־15 ביולי בזאפה הרצליה. "מבחינתי, עד שזה לא קורה - זה לא קורה", היא אומרת. "בין הסגרים נקבעו לי הופעות שהתבטלו בסוף. אחר כך התבטלו הופעות גם בגלל מבצע 'שומר החומות'. אני ממש מקווה שהפעם זה יקרה. לא פגשתי המון זמן את האנשים שאני אוהבת ואת הקהל, אני ממש מתרגשת לחזור להופיע, ולהציג גם את השירים החדשים".
השירים החדשים יתאספו לאלבום או שוויתרת על הקונספט?
"לא יודעת אם יהיה אלבום אבל לא ויתרתי על הקונספט הזה. כרגע אני מוציאה סינגלים. אני זורמת עם התקופה ועם מה שקורה".
