האמנם? | צילום: מתוך האינסטגרם

מ"בום" עד "רסיסים": נבואת הזעם של קרן פלס

מנחה "הכוכב הבא" אסי עזר פרסם באינסטגרם שלו דו"ח מרשיע על יכולותיה של שופטת התוכנית לחזות את העתיד, בדגש על המצב הביטחוני • "עליתי עלייך!" • בצחוק, כן?

"קרן פלס, עליתי עלייך", הצהיר אסי עזר בסרטון שהעלה היום (ראשון) לאינסטגרם שלו, בו התבדח על יכולות חיזוי העתיד של פלס דרך שיריה.

"שימו לב לשירים האחרונים שהגברת כתבה הרבה לפני שהטירוף הזה התחיל", כתב עזר כשברקע הביצוע של פלס לשירו המפורסם של אריק איינשטיין המנוח "פסק זמן", וצילומים של הסינגלים "בום", "רסיסים", "רצה הביתה" ו"רוצה שלום".

"רק אני רואה את זה?", תהה עזר והוסיף: "מה את קרן, מגדת עתידות?".

"שמתי עלייך עין שתדעי", כתב והוסיף בהלצה: "גם על בעלך אבל זה בלי קשר", בצירוף תמונה של נועם טור.

"שיהיה לנו חג שבועות שמח ושקט. מגיע לנו. להלן אתנחתא קומית, כי גם מגיע לנו", כתב עזר בטקסט שליווה את הסרטון, אולי כדי למנוע התנפלות זועמת של גולשים בדומה לזו שחווה בן זיני אמש (שבת) כשניסה להפיג לחץ ולהעלות סטטוס ברוח מבודחת על המצב.

לעזר, כך נראה, זה עבד יותר טוב מאשר לבן זיני, והעוקבים שלו מיהרו להגיב בתגובות משועשעות, כשחלקם אף מכנים אותו גאון ומחמיאים על הדרך גם לפלס, פחות על יכולות הניבוי שלה, יותר על המוזיקה עצמה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...