"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חשש ביו"ש מגל טרור: "ההרתעה אבדה"
לאחר הפיגוע בתפוח, התושבים מודאגים • מנגד, בצה"ל לא שותפים לתחושה • גורם בכיר ברמאללה ל"ישראל היום": הרשות לא תאפשר התארגנות פעילי טרור בגדה
תיעוד הפיגוע בצומת תפוח | צילום: מצלמות אבטחה

חשש ביו"ש מגל טרור: "ההרתעה אבדה"

לאחר הפיגוע בתפוח, התושבים מודאגים • מנגד, בצה"ל לא שותפים לתחושה • גורם בכיר ברמאללה ל"ישראל היום": הרשות לא תאפשר התארגנות פעילי טרור בגדה

אפרת פורשרדניאל סיריוטי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

תושבים ביו"ש חוששים כי הפיגוע שאירע שלשום בצומת תפוח הוא התחלה של גל טרור חדש, וטוענים כי צה"ל איבד את ההרתעה. "אם מחבל מצליח להגיע לטרמפיאדה מאובטחת, לירות בשלושה צעירים ולברוח מהמקום בלי שעוצרים אותו, אז איבדנו את ההרתעה", אמר לנו אתמול תושב האזור.

זירת הפיגוע בצומת תפוח, יוסי זליגר

בצה"ל לא סבורים בשלב זה כי הפיגוע שלשום, שמצטרף לשני פיגועים נוספים שהתרחשו ביו"ש בימים האחרונים, מצביעים על התחדשות של גל טרור. יוסי דגן, ראש מועצה אזורית שומרון, שבשטחה אירע הפיגוע הקשה, אמר כי "מדינת ישראל צריכה לצאת לפעולות תגמול נגד ראש הנחש".

על רקע החשש מהסלמה, גורם בכיר ברמאללה אמר ל"ישראל היום" כי במנגנוני הביטחון של הרשות הפלשתינית העבירו מסרים למקביליהם בישראל, ולפיהם הרשות לא תאפשר התארגנות של פעילות טרור בשטחי הגדה המערבית.

תיעוד פיגוע הירי בצומת תפוח

גורם בכיר במנגנוני הביטחון הפלשתיניים הוסיף כי מערך המודיעין של הרשות מעריך כי חמאס לא יפעל לשיגור רקטות מהרצועה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...