"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הסלמה בדרום: שתי רקטות נורו לעבר עוטף עזה - אחת מהן יורטה

התרעת צבע אדום נשמעה ביישובי העוטף ובשדרות • כעבור כשעה הופעלה התרעה נוספת בנירים • לא היו נפגעים ולא נגרם נזק • משלחת מצרית צפויה להגיע לרצועה בניסיון להרגיע את הרוחות • דיווחים פלשתיניים: מאות מתושבי הרצועה התעמתו עם כוחות צה"ל באזור גדר הגבול

,עודכן
שיגור רקטה מרצועת עזה // צילום: איי.פי

שוב לא שקט בדרום: אזעקת צבע אדום נשמעה בעיר שדרות וביישובים הסמוכים לה, וגם באזור התעשייה הדרומי של העיר אשקלון. מדובר צה"ל נמסר כי זוהה שיגור אחד משטח רצועת עזה לשטח ישראל שיורט על ידי לוחמי ההגנה האווירית.

כשעה לאחר מכן, אזעקת צבע אדום נשמעה בקיבוץ נירים. לא ידוע על נפגעים או נזק. מצה"ל נמסר כי זוהה שיגור אחד משטח רצועת עזה לשטח ישראל שנפל במרחב הגדר. בשלב זה לא דווח עד כה על נפגעים או נזק. במהלך הלילה תקף צה"ל מטרות טרור ברצועת עזה בתגובה לירי הרקטות אתמול. מדובר בלילה שני של ירי משטח הרצוע לעבר ישראל, לאחר שבארגוני הטרור החליטו לירות בהזדהות עם המהומות בירושלים.

בתוך כך, כלי התקשורת הפלשתיניים דיווחו על מאות צעירים שהגיעו לגבו להרצועה והתעמתו עם כוחות צה"ל. על פי הדיווחים מתפרעים הציתו צמיגיפ ויידו בקבוקי תבערה.

יו״ר ימינה נפתלי בנט אמר בתגובה לירי מעזה : "מחבלי עזה משתוללים בירי נגד תושבי הדרום. פורעים ערבים מבצעים פוגרום ביהודים בלב בירתנו ירושלים. לא בשביל זה הקמנו מדינה. על ממשלת ישראל לפעול מיד בכל הכלים כדי להעניק ביטחון לאזרחי המדינה".

מקורות מצריים מסרו היום לעיתון הקטארי "אל-ערבי אל-ג'דיד" כי משלחת ביטחונית תגיע מקהיר לביקור ברצועת עזה ובישראל בקרוב. המשלחת תיפגש עם גורמים בישראל ועם ראשיארגוני הטרור הפלשתיניים, בראשם חמאס, בניסיון לעצור אתההסלמה האחרונה.

עוד ציינו המקורות כי בכירים במודיעין המצרי ניהלו אמש (שישי) מגעים כדי למנוע עימות בעקבות ההסלמה ברצועת עזה. לדברי המקורות, גורמים רבים לוקחים חלק בניסיון למנוע עימות חדש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר