"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המפכ"ל שבתאי: נמצה את הדין עם כל האחראים לתקיפות

על רקע האירועים האלימים שהתרחשו בימים האחרונים בירושלים, הודיע שבתאי כי המשטרה נערכת בכוחות מתוגברים במזרח ירושלים • "גורמים קיצוניים מנסים להתסיס את השטח, צריך להרגיע את הרוחות"

,עודכן
0השמעה

מפכ"ל המשטרה על המהומות בירושלים, הערב // צילום: יוני ריקנר

בכוונת המשטרה למצות את הדין עם כל האחראים על התקיפות שבוצעו במהלך השבוע האחרון בירושלים, כך אמר הערב (שבת) המפכ"ל רב ניצב יעקב שבתאי.

בהצהרה לתקשורת שמסר בעקבותרצף אירועי האלימות, אמר שבתאי כי כוחות משטרה גדולים מרחבי הארץ הגיעו לבירה במטרה לתגבר את הכוחות במחוז. "אנחנו ערוכים הרבה יותר חזק.

אני קורא לציבור ולכל המנהיגים מכל הפלגים, מהרמה הלאומית ועד הרמה המקומית, להרגיע את הרוחות, להנמיך את גובה הלהבות ולאפשר לכל אזרחי מדינת ישראל לעבור את החגים בשקט", אמר.

עוד אמר המפכ"ל כי "יש גורמים קיצוניים מכל הפלגים שמנסים להתסיס את השטח, נחזיר את השקט על כנו. יש ריכוז מאמץ ארצי שיימשך בימים הקרובים ככל שיידרש". הוא הוסיף גם כי "אנחנו

המפכ"ל שבתאי, בירושלים, הערב,צילום: אורן בן חקון

שבתאי נפגש מוקדם יותר היום עם מפקד מחוז ירושלים, ניצב דורון תורג'מן, במטרה לקיים הערכת מצב מיוחדת בנוגע למצב המתפתח במחוז.

ההתפרעויות בירושליםאתמולמוקדם יותר היוםרי הרקטות
התפרעויות בירושלים,איי.אף.פי
אמש

"אירועי השבוע האחרון, בהם ערבים תקפו יהודים בעלי חזות חרדית והעלו תיעודים שלהם לרשתות החברתיות, מבוצעים על רקע לאומני-גזעני, ואינם 'מעשי קונדס'. כך יש להתייחס אליהם", אמר אוחנה בתום הדיון בנושא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר