"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לפיד: "חייבים ממשלת אחדות, אופתע אם לא אקבל את המנדט"

"יש לנו 45 ממליצים", ציין יו"ר יש עתיד • על הטיסה לארה"ב ביום השואה: "שואל את עצמי אם זאת הייתה טעות" • ביחס להיעדרות מטקס יום הזיכרון הממלכתי: "נתניהו מפאר את עצמו ברגעים החשובים ביותר לעם" • המנדט של רה"מ פוקע עוד 16 ימים

,עודכן
0השמעה
הצהרת לפיד

"אחדות היא הדבר הנכון":יו"ר יש עתיד, ח"כ יאיר לפיד, נשא היום (ראשון) הצהרה לתקשורת על רקע המאמצים להרכבת ממשלה של "גוש השינוי". "אנחנו עושים הכל ונעשה הכל - כל דבר - כדי להקים פה ממשלת אחדות ישראלית", אמר.

"יש לנו 45 ממליצים. זה יפתיע אותי מאוד אם הנשיא לא יטיל עליי את הקמת הממשלה הבאה. זו חייבת להיות ממשלת אחדות", ציין. "בממשלה הזאת יהיו שלוש מפלגות ימין, שתי מפלגות מרכז ושתי מפלגות שמאל. ככה נראית אחדות - כשאנשים שונים עם דעות שונות מחליטים לעבוד יחד... זה ניסיון להציל את המדינה ממערכת מושחתת ומקולקלת שקורעת אותנו מבפנים".

מתוך פייסבוק

לפיד נשאל מדוע בחר לטוס לחופשה בארה"ב במועד כה רגיש כמו יום השואה, וענה: "אני שואל את עצמי אם זאת הייתה טעות". לדבריו, הוא נעדר מטקס יום הזיכרון הממלכתי לחללי מערכות ישראל ופעולות האיבה כי "לא היה מוכן להיות קהל לאירוע שבו נתניהו מפאר את עצמו ברגעים החשובים ביותר לעם. הטקסים הממלכתיים האלה הפכו לפולחן אישיות", הוסיף.

"אנחנו לא פוסלים אף אחד מלבד הכהניסטים כשותפים פוטנציאליים", קבע. "אני מניח שנדבר עם כולם, גם אם הם לא יהיו בממשלה זה לא אומר שלא נהיה איתם בקשר ונקיים דיאלוג, מפני שעדיין נצטרך לטפל בהם".

אמש נפגש לפיד עם יו"ר כחול לבן בני גנץ, על רקע המשא ומתן על הקמת קואליציה של גוש השינוי. מדובר בפגישה השנייה של השניים מאז הבחירות האחרונות, והראשונה מאז המנדט הוענק לראש הממשלה נתניהו. לפיד צפוי להיפגש במהלך השבוע עם ראשי מפלגות נוספים, בעוד שהמגעים הישירים עם בנט עשויים להתחדש רק לאחר תום תקופת המנדט של נתניהו בעוד 16 יום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר