"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מזרחי לשחקנים: "אי אפשר לנצח ככה"
מאמן בית"ר ירושלים ביקר את הדרך בה שיחקו חניכיו בשבת מול נתניה: "חילוצי הכדור והמחויבות זה משהו שחייב להיות לכם בדם, בכל רגע על המגרש" • דגני שם לאימונים
| צילום: יוסי מזרחי באימון. ביקורת על השחקנים // צילום: באדיבות בית"ר ירושלים

מזרחי לשחקנים: "אי אפשר לנצח ככה"

מאמן בית"ר ירושלים ביקר את הדרך בה שיחקו חניכיו בשבת מול נתניה: "חילוצי הכדור והמחויבות זה משהו שחייב להיות לכם בדם, בכל רגע על המגרש" • דגני שם לאימונים

שי ארצי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בית"ר ירושלים ערכה היום (שני) את אימון החזרה לשגרה לאחר המשחק מול מכבי נתניה, כשהמאמן יוסי מזרחי פתח את היום עם אסיפה בה ביקר את הדרך בה שיחקו ביום שבת האחרון בנתניה.

המאמן הוותיק, שלא אהב את מה שראה, התייחס לנתונים סטטיסטיים ואמר לשחקנים: "אי אפשר לנצח ככה, אי אפשר לעלות למגרש ככה. חילוצי הכדור והמחויבות זה משהו שחייב להיות לכם בדם בכל רגע על המגרש. יש חמישה משחקים לסיום וכל אחד פה נלחם על הקריירה שלו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אוראל דגני החל להתאמן עם כל הקבוצה ביחד, כאשר תמיר עדי ממשיך בהחלמה שלו.. במקביל לאימון ערך מאמן השוערים, משה בן דוד, אימון אינטנסיבי לאיתמר ניצן, נתנאל דלויה ורוי ששון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...