הזמרת אפרת גוש נמצאת במגעים מתקדמים עם קופרמן הפקות, החברה המפיקה את תוכנית הריאליטי המצליחה "האח הגדול VIP". מקורבים לגוש סיפרו כי החוזה צפוי להיחתם ממש בקרוב. בעונת ה-VIP הראשונה של הריאליטי המדובר השתתפו מאיה בוסקילה, שימי תבורי, אמיר פיי גוטמן, דניאלה ושרונה פיק, גיא לובלצ'יק, עדי נוימן ועוד. אם גוש תחתום על החוזה, היא צפויה להכניס לכיסה עשרות אלפי שקלים. גוש היא זמרת רוק ופופ מצליחה. בעברה יצאה עם השחקן והמנחה ירון ברובינסקי ועם השחקן יוסי מרשק. שמות נוספים ששמם נקשר להשתתפות בעונה המדוברת: נירו לוי, קארין כהן, קובי פרץ, איציק זוהר ועוד. מהפקת "האח הגדול" נמסר: איננו נוהגים להגיב לספקולציות או לשמועות. "האח הגדול" צפוי לחזור בעונה חדשה בחורף הקרוב, ואז תדעו את כל הפרטים".
מקורבים אליה טענו כי כאב לה עד כדי דמעות לשמוע דיווחים עצובים עם שירים קצביים ברקע.
בועז בן ציון, סוכנה של אנסקי, סירב להגיב לידיעה.
גם מגל"צ סירבו להגיב לידיעה.
הזמרת תנחת בטיסה ישירה מלונדון בנמל התעופה בן-גוריון במוצאי השבת הקרובה במקום בראשון (בוקר ההופעה). למי שעדיין לא מעודכן, בהופעה שתיערך בהיכל נוקיה יחממו אותה בעלה הראפר והזמר נתן גושן.
ניומן, המצטלמת בימים אלה לסרט ההוליוודי המתהווה "טרזן" לצידו של כוכב "דמדומים" קלן לוץ, החליטה שהיא רוצה ייצוג ישראלי שיוכל לסגור לה גם עבודות וקמפיינים בארץ הקודש. הסוכנות הנבחרת: ADD.
ניומן מצטרפת לסוכנות שבה מיוצגות חנה רטינוב, אושר סלים, ירדן הראל ועוד.
