"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

שיתוף כתבה
"גרמניה מעניקה פרס לאנטישמיות"
בית משפט גרמני דחה ערעור של אזרח ישראלי, לפיו חברת התעופה הכוויתית סירבה להטיסו • "החברה פשוט לא מעוניינת להטיס ישראלים"
מטוס של חברת התעופה הכוויתית // צילום ארכיון: AFP

"גרמניה מעניקה פרס לאנטישמיות"

בית משפט גרמני דחה ערעור של אזרח ישראלי, לפיו חברת התעופה הכוויתית סירבה להטיסו • "החברה פשוט לא מעוניינת להטיס ישראלים"

, עודכן

בית משפט גרמני מעניק גיבוילמדיניות האפליה של חברת התעופה הכוויתיתכלפי נוסעים ישראלים. בית המשפט העליון של מדינת המחוז הסה, שבה שוכן נמל התעופה של העיר פרנקפורט - הגדול ביותר בגרמניה - דחה את ערעורו של אזרח ישראלי, על כך שהחברה הכוויתית סירבה להעלותו על טיסה מגרמניה לבנגקוק, עם עצירת ביניים בכוויית.

החוק בכוויית אוסר על אזרחים וחברות במדינה לעשות עסקים כלשהם עם ישראל או עם אזרחיה, וכן אוסר על ישראלים להיכנס לשטחה. תביעות דומות נגד חברת התעופה הכוויתית שהוגשו בארה"ב ובשווייץ התקבלו בבתי משפט של מדינות אלו וגרמו לחברה הכוויתית לבטל קווי טיסות מסוימים ליעדים בארה"ב ובאירופה.

בית המשפט הגרמני קיבל את עמדת המערער ועורך דינו, לפיה מדובר במהלך מפלה ולא חוקי, אך דחה את הערעור מסיבות טכניות, בקובעו שגם אם יקבל את הערעור לא ניתן יהיה לחייב את החברה הכוויתית להעניק שירותים לאזרחים ישראלים, מאחר שבעת מעבר מטיסה אחת לשנייה, הם יעברו בשטחה הריבוני של כוויית,והאמירות אינה מתירה לישראלים להיכנס לתחומה.

ברוק גולדשטיין, מנהל המיזם המשפטי Lawfare Project, שייצג את התובע הישראלי ופועל משפטית נגד חרמות על ישראל, הגיב על החלטת בית המשפט הגרמני: "זה יום טראגי למערכת המשפט הגרמנית. במקום לחייב את חברת התעופה הכוויתית לשלם על מעשיה הלא חוקיים, בית המשפט נתן לה פרס על האנטישמיות שלה. אם אכן, כקביעת בית המשפט, לא ניתן ליישם את החוזה (הטסת הנוסע, א.ב.) הרי שהדבר נובע מהמדיניות הגזענית של חברת התעופה, ולא בגלל אזרחותו של מרשנו. מחליא הדבר, שב-2018 בגרמניה, מכל המקומות, בית משפט מעניק אישור לשנאה ואפליה נגד יהודים. אנחנו שוקלים להגיש ערעור לערכאה גבוהה יותר".

עורך הדין נתן גלברט, שייצג את הנוסע הישראלי במשפט ובערעור הוסיף: "קשה לי לקבל את העובדה שחברת התעופה הכוויתית תמשיך להטיס מגרמניה לבנגקוק את כל הנוסעים חוץ מנוסעים ישראלים. במיוחד לנוכח העובדה שבית המשפט קבע שמדובר בפעולה מפלה ולא חוקית. אין פה מקרה שחברת התעופה הכוויתית אינה יכולה למלא את חובותיה בהתאם לחוק, היא פשוט אינה מעוניינת לעשות זאת".

שר התחבורה הגרמני, כריסטיאן שמידט, חבר המפלגה האולטרה-שמרנית הנוצרית-סוציאלית, התערב לפני כמה חודשים אצל שלטונות כוויית, בניסיון לשנות את מדיניות חברת התעופה הלאומית, ואיים שיפעל לאסור על החברה לטוס מגרמניה ואליה.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...