צילום: אי.אף.פי // טוני סקוט

הבמאי טוני סקוט שם קץ לחייו

הוליווד באבל: סקוט שאחראי בין היתר לשוברי הקופות "אהבה בשחקים" ו"אויב המדינה" קפץ מגשר בלוס אנג'לס • השאיר במשרדו מכתב התאבדות שתוכנו לא פורסם

אבל כבד נפל על הוליווד, לאחר שהבמאי טוני סקוט שם קץ לחייו. סקוט, בן 68 במותו, אחראי על שוברי הקופות "אהבה בשחקים", "אויב המדינה" ו"השוטר מבברלי הילס 2". הוא קפץ אמש (ראשון) אל מותו מגשר בלוס אנג'לס ומכתב התאבדות במשרדו.

המשטרה המקומית לא פרסמה את תוכן המכתב ולא את סיבת ההתאבדות. באתר TMZ, פורסם כי עדי ראייה דיווחו על כך שראו אותו קופץ מהגשר ומיד לאחר הדיווח החלו חיפושים במים אחר גופתו. הגופה נמצאה כארבע שעות לאחר מותו. הוא הניח אחריו אישה, דונה סקוט, ושני בנים.

הרשת החברתית טוויטר התמלאה בציוצי אבל של שחקנים ובימאים. הבמאי רון הווארד למשל, צייץ "לא יהיו עוד סרטים של טוני סקוט, יום עצוב".

סקוט, שנולד באנגליה ב-1944, היה אחיו הצעיר של הבמאי רידלי סקוט (בלייד ראנר, תלמה ולואיז). למרות שהיה פחות מוערך מאחיו, הוא חתום על כמה סרטים מצליחים כמו "אויב המדינה" (וויל סמית'), "כוננות מיידית" (דנזל וושינגטון) ו"רומן על אמת" שכתב קוונטין טרנטינו. סרטו האחרון יצא לפני שנתיים - "לא ניתנת לעצירה".

סרטו "אהבה בשחקים" שהפך את טום קרוז לכוכב ענק בהוליווד ב-1986, הכניס יותר מ-350 מיליון דולר.



טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...