"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

שיתוף כתבה
מתחממים לקראת הסתיו
הקיץ אמנם מתקרב לסיומו הרשמי, אבל החום חוזר ובגדול √ השבוע תורגש עלייה בטמפרטורות, שתגיע לשיא עם שרב ברביעי
החצבים פורחים | צילום: יצחק לוגסי

מתחממים לקראת הסתיו

הקיץ אמנם מתקרב לסיומו הרשמי, אבל החום חוזר ובגדול √ השבוע תורגש עלייה בטמפרטורות, שתגיע לשיא עם שרב ברביעי

דן לביא
, עודכן

לאחר שכבר אתמול חווינו עלייה קלה בטמפרטורות, היום מזג האוויר יהיה בהיר ותחול עלייה קלה נוספת בטמפרטורות, אך הן עדיין תהיינה בסביבות הממוצע לתקופה זו בשנה. ממטאו־טק נמסר כי ביום שלישי יהיה בהיר, תחול עלייה קלה נוספת בטמפרטורות ויהיה חם מעט מהרגיל לעונה ויבש, בעיקר בהרים ובפנים הארץ, וברצועת החוף יהיה לח (בפנים הארץ ובהרים: 34-40 מעלות). ביום רביעי תחול עלייה קלה נוספת בטמפרטורות ויורגש עומס חום כבד, ואילו ביום חמישי תורגש הקלה.

בעוד מזג האוויר עודנו חם, ואף צפוי להתחמם במהלך השבוע, מופיעים סימנים ראשונים בשטח המעידים על שינוי מתקרב באוויר ובאווירה. עובדי המרחב הדרומי של קק"ל הופתעו למדי כשנתקלו במהלך סיור שגרתי - ובאורח מיוחד ומפתיע - בפריחה לבנה ומרהיבה של מאות חצבים המסמלים את בוא הסתיו. ההפתעה מהצמיחה ההמונית נובעת מכך שלרוב לא רואים כל כך הרבה חצבים במקום אחד. בקק"ל מזמינים את הציבור לבוא וליהנות מהפריחה ההמונית לפני שהיא "תעזוב" אותנו עד השנה הבאה.

העגורים כבר כאן // צילום: ענבר רובין, קק"ל

וכאילו לא די בכך, רגע לפני ראש השנה הגיעו אתמול חמישה עגורים ראשונים אל אגמון החולה־קק"ל. ככלל, במהלך השבועות והחודשים הקרובים צפויים לחלוף בעמק החולה יותר מ־100 אלף עגורים, מהם כ־35 אלף יישארו לחרוף באגמון. אי אפשר להתעלם מהמיקום האסטרטגי של האזור, הנמצא על ציר הנדידה של המין, כמו גם מהאגם הרדוד, שהוא אתר לינה נוח (בקירבת אתרי אכילה). בנוסף, הרס של אתרים אחרים של חניית עגורים בחצי האי האיברי ועל ציר הנדידה כולו נותן גם הוא את אותותיו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...