צילום: אלעד דיין // קרמר ושחר. ממוסדים

המירוץ לחופה 2?

המירוץ לחופה 2- אחרי זוגיות של יותר משנה, השחקן רון שחר וחברתו מיה קרמר החליטו למסד את הקשר - שבקרוב (בעוד כשלושה חודשים) יחזק אותו ילד או ילדה שעתידים להיוולד.

השניים חגגו אמש מסיבת חתונה יחד עם משפחתה של קרמר שהגיעה מארה"ב. הסגנון: בלי רב, בלי אולם, אבל עם החלפת טבעות והרבה שמחה מסביב ורומנטיקה באוויר.

פעם בחיים. האיש שבדרך כלל מדיר את רגליו מאירועים מתוקשרים, אילן פלד (מירי הפקחית מ"אחד העם 101"), הגיע לראשונה לאירוע כזה.

פלד לא רצה להבריז מההופעה של החבר הטוב שלו ומי שזכה לתפקיד אורח בתוכנית, שלומי סרנגה, והגיע ביום שישי בערב עם כמה מחבריו לתוכנית, ובהם יעל פוליאקוב והחבר. במהלך ההופעה לא הפסיק פלד לרקוד, ובהפסקה אפילו הפתיע את סרנגה מאחורי הקלעים. עוד כמה שהגיעו לפרגן: שלום מיכאלשווילי, משה איבגי, דאנה איבגי, אדורם קייסי והראל מויאל.

הישרדות: איי החתונה. אנחנו לא יודעים אם הוא יזכה במיליון, אבל מה שבטוח הוא שהשורד עידן קפון, ובחירת ליבו עו"ד עדי סודרי סגרו תאריך לחתונה.

אחרי מסע חיפושים ארוך מצאו קפון וסודרי את המקום שיארח את כל השורדים והשורדות ועוד מאות אורחים - מרכז האירועים גאיה שליד צומת בית עובד, והתאריך הנבחר: 24 בנובמבר 2010.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...