צילום: רויטרס //

קרוזו מציג: תרגיע

הקאמבק ב"CSI מיאמי" • המפגש עם דליה איציק • תפסנו את הג'ינג'י הכי עצבני בהוליווד לשיחה שנגמרה בהבטחה לדייט בת"א

"היי, בן אדם, אני כל כך שמח לדבר עם מישהו מישראל. מאיפה אתה מדבר איתי-". כך פתח השחקן דיוויד קרוזו, הג'ינג'י הכי מפורסם בגבעות הוליווד, את שיחת הטלפון הטרנסאטלנטית עימו בעודו דוהר במכוניתו בכבישי בוורלי הילס שבלוס אנג'לס.

"מרכז תל אביב", השבתי. "קו-ל! אתה יודע שהייתי אמור להגיע לתל אביב בחודש יוני? הכל כבר היה מתוכנן, אבל בסופו של דבר נאלצתי להישאר בארה"ב בגלל אילוצי עבודה ומשפחה. אני מאוד סקרן לגבי ישראל. שמעתי עליה כל כך הרבה. לפני שנתיים הכרתי את דליה איציק באירוע התרמה למען ישראל, והיא סיפרה לי דברים נפלאים על המדינה שלכם. זה ממש עשה לי חשק לבוא לבקר".

לעדכן את הפפראצי שייכנסו לכוננות-

"בינתיים הם יכולים לנוח, אבל זה בהחלט עניין של זמן לא רב עד שאנחת אצלכם. אני חושב שבפגרת הצילומים הבאה שלי אממש את התוכניות".

בהתחשב בעובדה שלוח הזמנים של קרוזו צפוף ואת החופשות הקצרות שלו מצילומי סדרת הטלוויזיה "CSI מיאמי", שבה הוא מגלם את הורשיו קיין, שוטר חקירות קשוח במשטרת מיאמי, הוא מבלה עם אשתו ושני ילדיו הקטנים - רוב הסיכויים הם שהפפראצי הישראלים לא יזכו לראות מבעד לעדשות את פניו של קרוזו בקרוב.

מצד שני, אם אתם חובבי ז'אנר סדרות הטלוויזיה המשטרתיות, אתם מוזמנים לזפזפ לערוץ HOT Zone מדי שישי ב-20:00, שם משודרת העונה השמינית של סדרת המשטרה עטורת השבחים.

קרוזו (52) פרץ לתודעה העולמית בסדרת הטלוויזיה המשטרתית "NYPD", לצד דניס פרנץ, והפך בן-לילה לסמל סקס ולאחד מהשחקנים המדוברים בתעשיית הטלוויזיה האמריקנית. 26 פרקים בלבד ופרס גלובוס זהב אחד על תפקידו בסדרה גרמו לו לאבד פוקוס, והוא פרש מהסדרה לטובת עולם הקולנוע, שמיהר להסביר לו שטום קרוז הוא לא. כמה תפקידים בינוניים בסרטים כושלים גרמו לקריירה שלו להתרסק לחלוטין ומעמדו התערער. במשך תקופה ארוכה מצא את עצמו קרוזו מגלם תפקידי אורח קטנים בסדרות זניחות. הכל השתנה ביום שבו הגיעה, לפני כשמונה שנים, ההצעה להצטרף לצוות השחקנים של סדרת המשטרה "CSI מיאמי".

לקח לך כמה שנים לחזור לתפקיד משמעותי בטלוויזיה.

"אני בהחלט יכול לומר ממרחק הזמן והגיל שאז לא לגמרי הבנתי את חוקי המשחק של התעשייה. הייתי צעיר, הדברים קרו נורא מהר ולא הייתי לגמרי צלול. מצד אחד, ההתנהלות שלי היתה פזיזה. מצד שני, היא היתה מלמדת ומחשלת. למדתי את משמעות מערכת היחסים שיש לשחקן עם המצלמה וצוות ההפקה, ובעיקר את המחויבות שלו לקהל. התבגרתי.

"ההחלטה לעזוב בזמנו את 'NYPD' שינתה את כל מהלך חיי המקצועיים וגם האישיים. נפרדתי מאשתי הראשונה, התחתנתי פעם נוספת ונולדו לי שני ילדים מקסימים, שהם היום בני 3 ו-5. בקיצור, הפסדתי והרווחתי הרבה מאוד דברים, ולכן אני לא מתחרט על כלום".

קרוזו, כך פורסם רק השבוע במגזין "TV GUIDE" האמריקני מקבל על כל פרק בסדרה 350 אלף דולר (את הרשימה מוביל יו לורי, שמגלם את ד"ר אוז ומשתכר 400 אלף דולר לפרק). עם משכורת שכזו, לא פלא שלקרוזו אין בשלב זה געגועים לשחק בקולנוע, אף שהוא עמל בימים אלו על הפקת סרט קולנוע שכתב.

"אני לא יכול לדבר על זה כיוון שמדובר בשלבים מאוד ראשוניים של העניינים, ואני לא רוצה להרוס את הסודיות סביב הפרויקט, אבל אני יכול לומר לך שאני מאוד מתרגש מהניסיון להיות בצד של המפיק ושמדובר בסרט מתח על גבול האימה".

חגגת לאחרונה יום הולדת 52. איך זה להתבגר בהוליווד-

"באופן אישי אני מרגיש מצוין, וגם מבחינה מקצועית אני מרגיש בשיאי. אני חושב שהרבה יותר אכזרי להיות שחקנית בהוליווד כי העניין החיצוני משחק תפקיד בטלוויזיה ובקולנוע. התפקידים שמציעים לגברים בני 50 הם הרבה יותר עמוקים ובוגרים מאלה שמציעים לשחקנים צעירים. מייקל דאגלס, למשל, הפך לשחקן הרבה יותר טוב בשנות ה-40 וה-50 לחייו. בכל מקרה, אשמח לדבר איתך על זה בישראל. תשאיר אצל הסוכן שלי את הפרטים שלך, אולי עוד ניפגש לדרינק בתל אביב".

yuvalab@israelhayom.co.il

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו