צילום: מאיר פרטוש // אברמוב. לא בלונדינית

כמו אופנוע

אחות אחות. העונה החדשה של התוכנית "האחות הקטנה" של קשת נפתחת באווירה אפלה ורצחנית. בחמישי האחרון הצטלמה אפרת אברמוב לפרומו של התוכנית. היא לא הסכימה לצבוע את שערה לבלונד, ולכן ההפקה נאלצה לחבוש לראשה פאה שתהלום את דמותה הקטלנית של דריל האנה מהסרט "להרוג את ביל".

כמו אופנוע. לאחר שגנבו לו את האופניים החליט אנחל בונני לרכוש אופניים יקרים יותר ובסטייל: שחורים עם צמיגים עבים ולוק של הארלי דווידסון.

מארינה משיקה. מופע האלבום החדש של ליבי רן. חוץ משלל הסלבס שפקדו את האירוע ראינו גם אחת, מיכל אמדורסקי, שהגיעה לבדה לאחר שנפרדה לאחרונה מהחבר הצעיר שלה יהודה נהרי. מארינה מקסימיליאן בלומין, לעומתה, שנכחה גם היא במופע, השיקה את החבר החדש שלה, יונתן גלילה, שהוא הגיטריסט והסולן של להקת "הקרטל". בזמן ההופעה הפגינו השניים זוגיות צמודה מאוד.

הקרב על בר רפאלי. ערוץ E גייס 18 אלף שקלים למען ילדי וראייטי, במכירה פומבית שנערכה בשבוע שעבר בשיתוף סלבריטאים. באירוע הוצעו למכירה חפצים אישיים בילוי פרטי עם אנשי הבידור הכי חמים במדינה. למקום הראשון במכירה הגיע השף שגב משה, שתרם ארוחת ערב זוגית פרטית שנמכרה ב-3,350 שקלים. בגד הים של בר רפאלי, שאותו לבשה בצילומיה לשער המגזין "ספורט'ס אילוסטרייטד", נמכר ב-2,550 שקלים לאחר קרב עיקש בין שני תורמים, שגרם לעיכוב סגירת המכירה בכ-20 דקות.

פינוקי השבט. אחרי פרק האיחוד של "הישרדות" שבו זכו השורדים למקלחת, קרמים ובגדים יפים, ביום חמישי החליטו ליעד פרקש וריקי שמש שמה שטוב לפיליפינים טוב גם לישראל. השתיים הגיעו לתל אביב ליום שהתחיל במסז', המשיך במספרה ובבית קפה ונגמר בטיול בשינקין. הגשם שירד הבריח את השתיים לתוך החנות לוצ'י. הן השאירו אחריהן לא פחות מ-1,000 שקלים כל אחת, וזה אחרי הנחת סלבס, כמובן.

הנחה על אפך. נאור ציון נכנס ל"דיזל שינקין" בתל אביב, ואחרי כמה מדידות בחר זוג מכנסי ג'ינס וביקש חשבון ללא הנחה. בחנות התעקשו, ובמקום לחייב אותו ב-800 שקלים לקחו לו רק 600 שקלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...