חגיגות יום הולדת לראש המממשלה // צילום: חיים צח/לע"מ // חגיגות יום הולדת לראש המממשלה

"הדבר האחרון שאנחנו צריכים עכשיו זה בחירות"

נתניהו חגג יום הולדת 65 בלשכת רה"מ • "נמשיך להוביל את עם ישראל בדרך הנכונה"

בלשכת ראש הממשלה בירושלים ציינו הערב יום הולדת 65 לראש הממשלה בנימין נתניהו יחד עם רעייתו הגברת שרה נתניהו ובנם יאיר. לציון יום ההולדת הגיעו שרים, סגני שרים, חברי כנסת, יועצים ועובדי המשרד.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

ראש הממשלה בנימין נתניהו הודה למשתתפים ואמר: "המשימה הראשונה היא ראיית הנולד, אם אין ראיית נולד לא יכולה להיות תקומה, גם אין שום משמעות בחזון, אין שום משמעות לעשייה, אין שום משמעות לשום דבר, כי בסופו של דבר האירועים קובעים ושולטים בציבור שאותו אתה אמור להוביל - הדבר שנגזר ממנו זה מה אתה עושה אל מול העולם המתהווה, וכיצד אתה מבטיח את עתיד המדינה, ועתיד המדינה זה עתיד העם. אין בלת"ם - לא יהיה עם יהודי בלי מדינה יהודית, ולא תהיה מדינה יהודית אם לא נדאג לבצר אותה, להגן עליה ולבנות אותה".

"אני רוצה להודות לכם על התמיכה ועל הברכות. אני רוצה להודות לכם על השותפות, על היצירתיות, ויש דברים רבים שעוד לפנינו. אנחנו הולכים עכשיו למושב החורף; אנחנו, אני מקווה, נלך עוד להרבה מושבים. הדבר האחרון שאנחנו צריכים עכשיו זה בחירות, זה הדבר האחרון שעם ישראל זקוק לו כרגע. אנחנו רוצים להמשיך עם הממשלה הזאת, עם הכנסת הזאת, להמשיך להוביל את עם ישראל בדרך הנכונה, ויחד אתכם אני בטוח שנעשה את זה. אני מאוד מודה לכם, תודה רבה", סיכם רה"מ. 

שר התקשורת גלעד ארדן בירך ואמר: "כמנהיג לאומי, בהשוואה בינלאומית, אתה למעשה רק בתחילת הדרך. כשמסתכלים על ווינסטון צ'רצ'יל ואתה אוהב מאוד לצטט אותו, הוא הרי נבחר לראשות הממשלה רק כשעבר את גיל 65; רייגן נשיא ארה"ב התחיל בעצם בגיל 70 ואריק שרון, נבחר כשאני עוד כיהנתי כעוזרו, רק בגיל 72, אז כמנהיגים לאומיים, הם רק התחילו אחרי הגיל הנוכחי שלך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...