"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

שיתוף כתבה
בן זקן: "חובה לקיים את משחקי הכדורגל"
לאור המצב הביטחוני מחזור הכדורגל הראשון כנראה יידחה, אך הבעלים של מ.ס אשדוד מאמין שיש להתנהל כרגיל • "זה יראה את החוסן שלנו"
בן זקן. רכש מיגוניות למועדון // עמי שומן // בן זקן. רכש מיגוניות למועדון

בן זקן: "חובה לקיים את משחקי הכדורגל"

לאור המצב הביטחוני מחזור הכדורגל הראשון כנראה יידחה, אך הבעלים של מ.ס אשדוד מאמין שיש להתנהל כרגיל • "זה יראה את החוסן שלנו"

ליאב נחמני
, עודכן

פתיחת משחקי ליגת העל נמצאת עדיין בספק, וככל הנראה יידחה, אך תתקבל החלטה סופית בעניין לאחר התייעצות עם גורמי הביטחון. אחד הקבוצות הדרומיות שלא ממש מנהלת שגרה היא מ.ס אשדוד, אך הבעלים ג'קי בן זקן חושב כי על הכדורגל הישראלי להמשיך את השגרה למרום איומי הטילים. "לי יש עמדה עקרונית מעבר לטובת המועדון שאותו אני מנהל והכדורגל הישראלי" אמר בן זקן ל"ישראל היום" והוסיף: "כתושב הדרום וכאזרח אני חושב שכדי שנוכל לתת לקבינט את הזמן להכשיר את הקרקע ולסיים את הסוגיה הזאת של איומי החמאס, עלינו להתנהל תקופה ארוכה כאילו זו שגרה. זה יראה את החוסן שלנו".

בן זקן המשיך לשדר עסקים כרגיל והוסיף: "דובר החמאס אמר אתמול שהוא מציע לנו לא ללכת לכדורגל, זאת אומרת שהוא זיהה אצלנו חולשה. אז אני אומר אדרבה, חובה עלינו לקיים את המשחקים. גם אם צריך להוכיח לחמאס ולעולם ולקיים את המשחקים ללא קהל, אז לעשות זאת. אז נקיים שני מחזורים ללא קהל. באשדוד וב"ש ישחקו ללא קהל וביתר המקומות עם קהל בהתאם להוראות פיקוד העורף. זה רק יראה כמה אנחנו חזקים.

במקביל, אי אפשר לומר שהבעלים של אשדוד מתעלם לחלוטין מהמצב. כעת הוא החליט לרכוש מיגוניות על מנת להציבם במתקני האימונים של מחלקת הנוער והקבוצה הבוגרת. "רכשתי מיגוניות למ.ס אשדוד כי חשוב לי שהאימונים יתנהלו והשגרה תימשך" הוא הסביר והוסיף: "יש לנו דקה וחצי להגיע למרחב מוגן, להיכנס למיגוניות ולהגיד לחמאס: אנחנו לא שמים עליכם בכלל".

למרות האופטימיות של בן זקן ההחלטה עדיין נמצאת בידי פיקוד העורף וגורמי הביטחון. היום תיערך ישיבה בנושא ובשעות הערב תתקבל החלטה סופית.

תא"ל במילואים ,צביקי טסלר, שמשמש כמסביר מטעם פיקוד העורף נזהר מתחזיות מדויקות כשאמר: "לא תפקידנו לתת תחזיות לפני שבדקנו את הערכת המצב, זאת מאחר והמצב נזיל ויכול להשתנות לכאן ולכאן. אנחנו קובעים את ההנחיות שלנו לפי ניתוח הנתונים, ההיסטוריה, המודיעין שלנו וגם פעולות של כוחותינו- כלומר, אם נפגע בחמאס, אנחנו יודעים שאנו צפויים לתגובה". עוד הוסיף טסלר, "נכון להיום, בטווח של בין 40 ל־80 ק"מ חל איסור על התקהלות של יותר מ-1,000 איש, כמובן שההנחיות הללו עלולות לפגוע בקיום המשחקים, אנחנו רוצים שיגיעו יותר אנשים למשחקים".

ביום שני הקרוב אמור להתקיים המשחק הראשון באצטדיון סמי עופר, לשאלה אם ניתן לקיים את המשחק בחיפה – שלא נמצאת בטווח ענה טסלר: "אם היה נקבע משחק היום בחיפה, לא היתה מנעיה לקיימו".

ובכל זאת, ההודעה הרשמית תצא בשעות אחר הצהריים, ואם יוחלט כי יתקיים מחזור הכדורגל בסופ"ש, יש לקיים את הנחיות פיקוד העורף: "במידה ויהיה משחק במרחב מאושר יכולה להיות סיטואציה של אזעקה, במצב כזה על האוהדים לתפוס מחסה קרוב, אפשר בתחתית היציע, בשטח פתוח – לדוגמה לשחקנים על כר הדשא, ההנחיות הן לשכב על הקרקע ולשים ידיים על הראש".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...