צילום: רויטרס // בואטנג נשלח הביתה על ידי מאמנו

גאנה הודיעה: בואטנג ומונטרי הושעו מהנבחרת

שעות ספורות לפני המשחק מול פורטוגל - קווין פרינס בואטנג וסולי מונטרי הושעו ונזרקו מסגל הנבחרת • בואטנג הושעה בעקבות עימות מילולי עם מאמנו • מונטארי סטר בפניו של חבר הנהלה

גאנה תשחק בעוד מספר שעות מול נבחרת פורטוגל כשעוד יש לה סיכוי ממשי להעפיל לשלב שמינית הגמר במידה שתנצח ובמקביל ארה"ב תפסיד לגרמניה, אבל דווקא ביום גורלי שכזה עבור הכוכבים השחורים מתחוללת סערת ענק במחנה הנבחרת.

ההתאחדות הכדורגל בגאנה הודיע היום כי קווין פרינס בואטנג שחקנה של שאלקה, וסולי מונטרי המשחק במילאן הושעו מהנבחרת באופן מיידי ועד להודעה חדשה. ההחלטה התקבלה על ידי מאמן הנבחרת קוואסי אפיה ושני הכוכבים חוזרים הביתה ולא יקחו יותר חלק בטורניר.

מונטרי כבר לא יחגוג יותר במונדיאל // צילום: איי.פי

גאנה הודיעה על ההשעיות באופן רשמי באתר האינטרנט של התאחדות הכדורגל  - לפי ההודעה הרשמית הסיבה להחלטה על הדחתו של בואטנג מסגל הנבחרת הגיע בעקבות עימות ועלבון מילולי מצדו של השחקן כלפי מאמנו, זה קרה במהלך אימון השבוע במסיו, מאז קווין פרינס לא הביע חרטה על המקרה ולא התנצל בפני מאמנו וזו מה שהוביל לקבלת ההחלטה.

באשר למונטרי המקרה חמור עוד יותר, ההחלטה לגביו התקבלה בעקבות תקיפה פיזית ללא התגרות של השחקן כלפי מוזס ארמה, חבר הנהלה בהתאחדות הגנאית. באנגליה מדווחים כי מונטרי סטר בפניו של חבר ההנהלה.

שני השחקנים היו אמורים לפתוח בהרכב הנבחרת הערב ומעניין יהיה לראות כיצד גאנה תסתדר בלעדיהם הערב.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...