ציר ז'בוטינסקי בפתח תקווה אישר מחדש את כינויו: ציר המוות. אתמול פגע אוטובוס בהולך רגל בן כ־60 והרג אותו. המשטרה חוקרת את נסיבות התאונה.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
בשעה 16:51 התקשרו אזרחים למוקד מד"א מרחב ירקון ודיווחו על הולך רגל שנפגע מאוטובוס ברחוב ז'בוטינסקי פינת היצירה בפתח תקווה. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו לנפגע טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים בילינסון. גם אנשי זק"א הגיעו לזירת האירוע.
פרמדיק מד"א רן קלמר, שהגיע למקום בניידת טיפול נמרץ, סיפר כי האיש נמצא מוטל על הכביש לכיוון ת"א, כשהוא סובל מפגיעת ראש קשה. הוא פונה לבית החולים כשהוא מונשם, אך מת מפצעיו. שמואל אבואב, מנכ"ל עמותת אור ירוק, אמר בתגובה לתאונה: "ציר ז'בוטינסקי גבה את חייהם של 17 בני אדם בשנים האחרונות. יש להקים גשר באופן מיידי כדי להציל את חייהם של הולכי הרגל".
ואילו בצומת הרחובות המלאכה ודרך השבעה בחולון נהרג אתמול רוכב אופנוע בן 38 לאחר שרכב התנגש בו. הנהג הפוגע מסר עדות. לדברי פרמדיקית מד"א, ליטל ברנרדר, פעולות ההחייאה לא הועילו ולא נותר אלא לקבוע את מות הרוכב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו