טלי עם הכלבה גרטל // צילום: טלי מור

מצאה כלבה שהלכה לאיבוד - וגילתה שהיא שייכת לצמד טלוויזיוני מוכר

טלי, עובדת "ישראל היום", סיימה משמרת בשעת לילה מאוחרת, הבחינה בכלבה ביתית שהלכה לאיבוד ואספה אותה לביתה • בבוקר, גילתה שבעל החיים האבוד שייך למנחי הטלוויזיה פאולה וליאון רוזנברג

כשאתה הולך לאיבוד או זקוק לעזרה כדאי מאוד שיהיה לידך אדם טוב שייסיע לך. דוגמה לאישיות כזו היא עובדת "ישראל היום" טלי מור, שעשתה השבוע מעשה טוב, מהסוג שלא מתפרסם בדרך כלל, רק שהפעם הוא גם זכה להכרה ופרסום בתוכנית הבוקר של פאולה וליאון.

טלי חזרה לביתה מעבודתה בעיתון בשעת לילה מאוחרת וראתה כלבה מבוהלת שנראה שהלכה לאיבוד. בלי לחשוב פעמיים, אספה טלי את הכלבה אל ביתה והיום זכתה להשיב אותה לבעלים שלה, אנשי הטלוויזיה והלייף סטייל פאולה וליאון.

פאולה וליאון, צילום: טל גבעוני

"חזרתי מהמשמרת בשעה שתיים בלילה, עברתי ברחוב וראיתי כלבה מבוהלת נורא בלי בעלים. עצרתי לראות במה מדובר ומהר מאד היה ברור לי שזו כלבת בית ולכן הסתובבתי איתה בשכונה לראות של מי היא. לא ראיתי אף אחד, אז לקחתי אותה לבית שלי ואמרתי שבטח בבוקר אראה בקבוצות הווטסאפ שלנו אם למשפחה באזור אבדה כלבה. אכן הבוקר ראיתי כי פאולה וליאון איבדו את הכלבה שלהם, גרטל. יצרתי קשר ופאולה הגיעה לקחת את הכלבה והתרגשה מאוד-מאוד".

איך עבר הלילה עם הכלבה?
"האמת שהיא ישנה איתי והייתה רגועה. לי היה חשוב לסייע לה ולא להשאיר ככה סתם בעל חיים מבוהל וסובל ברחוב. היה נראה ישר שהיא שייכת לאחד התושבים כאן, ואני שמחה שמהר מאד מצאנו את הבעלים שלה".

פאולה רוזנברג: "בבוקר כבר התייאשתי וחששתי"

פאולה רוזנברג אמרה בשיחה עם "ישראל היום": "בזכות אנשים נפלאים כמו טלי מור העולם שלנו מתקיים, אנשים כאלו שעוצרים באמצע הלילה ורואים מישהו אבוד ומושיטים לו עזרה. זה מזל גדול כי צריך גם שיהיה לך את המזל לפגוש אדם נפלא כמו טלי כשאתה הולך לאיבוד.

"היא ישנה בלילה עם הכלבה יחד במיטה, זה מרגש. מי שאין לו כלב לא יכול להבין את תחושת האובדן, זה ממש בן משפחה לכל דבר. לכן הבוקר כשקמתי והכלבה לא הייתה נבהלתי נורא. מדובר בכלבה זקנה וקטנה ומאוד חששתי כשהיא נעלמה בלילה. משש בבוקר חיפשתי אותה וככל שהזמן עבר התייאשתי. בשמונה בבוקר הייתי בטוחה כבר שקרה לכלבה שלנו משהו רע, אבל אז בטוויסט מופלא בעלילה טלי כתבה לנו בפייסבוק שהיא מצאה את הכלבה שלנו גרטל. קשה להסביר את השמחה, ממש מהפך", אמרה פאולה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...