"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נקמה בביידן? טורקיה עשויה לגרש את ארה"ב מבסיס צבאי

לאחר שהנשיא האמריקני הכיר בשואת העם הארמני, בכיר במשרד ההגנה הטורקי רומז: "בסיס אינג'ירליק שייך לטורקיה" • במתחם מוצב נשק גרעיני של ארה"ב

,עודכן
0השמעה
בסיס אינג'ירליק בטורקיה, צילום: אי.פי.איי

מאז הכרזתו של נשיא ארה"ב ג'ו ביידן על החלטתו להכיר באירועי 1915 בתור רצח העם הארמני, בטורקיה זועמים על וושינגטון. אין מדובר בכעס של מפלגת "הצדק והפיתוח" (AKP) בלבד, אלא של מרבית המפלגות בפרלמנט באנקרה, היום (רביעי) בכיר במשרד ההגנה הטורקי מסרו לתאגיד השידור TRT כי "בסיס אינג'ירליק (İncirlik) שייך לחיל האוויר הטורקי ומדובר במתחם צבאי טורקי".

מדובר ברמז עבה, בלשון המעטה, לוושינגטון - שהרי מוצבים בבסיס במחוז אדנה אלפי חיילים אמריקנים, ואף יותר מכך - נשק גרעיני אמריקני. "ממשלת טורקיה מתירה לממשל האמריקני להשתתף בפעולות הגנה משותפות במתקנים באינג'ירליק", הוסיף הבכיר במשרד ההגנה שציין כי מדובר בתוצרים של הסכם בין המדינות משנת 1980.

לדבריו, "אנחנו מאפשרים את הפעילות האמריקנית הזו באינג'ירליק כפי שאנחנו עושים זאת עם כוחות מספרד, מקטאר, מפולין, וכן אחרים. עם זאת, אך ורק גנרל טורקי יכול לשמש כמפקד הבסיס".

בה בעת, מזכיר המדינה האמריקני אנתוני בלינקן ביקר היום בחריפות את טורקיה, על רקע עסקאות ה-S-400. "הם צריכים להימנע מרכישות נוספות של מערכות נשק רוסיות", אמר מזכיר המדינה האמריקני.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר