"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
הפעם כריסטיאנו רונאלדו זרק את החולצה
בסיום הניצחון על גנואה, כוכב יובנטוס תועד משליך בתסכול את חולצת המשחק • המאמן פירלו הגן: "זה נורמלי לגמרי, המועדון לא יקנוס אותו"

הפעם כריסטיאנו רונאלדו זרק את החולצה

בסיום הניצחון על גנואה, כוכב יובנטוס תועד משליך בתסכול את חולצת המשחק • המאמן פירלו הגן: "זה נורמלי לגמרי, המועדון לא יקנוס אותו"

,עודכן
0השמעה

שבועיים אחרי שהשליך את סרט הקפטן במסגרת משחקה של נבחרת פורטוגל, כריסטיאנו רונאלדו שוב היה שותף הערב (ראשון) למיני שערורייה, כשבסיום הניצחון של יובנטוס (1:3 על גנואה), השליך בתסכול מופגן את חולצתו על הדשא.

החלוץ הפורטוגלי, שבמהלך המשחק הספיק להחמיץ שער בטוח, תועד בסיום זורק את החולצה שלבש, אם כי בשעה האחרונה, בחלק מכלי התקשורת באיטליה נטען כי רונאלדו פשוט רצה להעניק את החולצה שלבש לאחד ממביאי הכדורים של הגברת הזקנה.

כך או כך, מי שלא התרגש מהאקט העצבני של רונאלדו היה המאמן אנדראה פירלו, שניסה להסביר: "זה פשוט נורמלי לגמרי. רונאלדו הוא אלוף שתמיד רוצה להותיר חותם, תמיד רוצה לכבוש. מדובר בדברים נורמליים שקורים מפעם לפעם. הוא כעס וזה קורה לשחקנים נוספים, המשחק היה גמור וזה נורמלי שהוא עצבני. אני לא רואה סיבה שהמועדון יקנוס אותו על זה".
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
על המשחק עצמו, הוסיף פירלו: "אני חושב שפתחנו בצורה טובה ואז זה נראה קל מדי. גרמנו ליריבה לכבוש בגלל חוסר ריכוז שלנו. חבל שלא ניצלנו את ההזדמנויות שלנו, כדי להיות יותר רגועים במהלך המשחק".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו